Tauski Peltosen kanssa juuri avioitunut tamperelaiskaunotar on tehnyt uuden aluevaltauksen. NiceKone-tanssiryhmänsä äskettäin lanseerannut rouva Peltonen on nimittäin aloittanut Metropoli.netin Viihdekatsauksen juontajana. Toisena juontajana ohjelmasarjassa nähdään myös NiceKoneessa esiintyvä vauhdikas kaunotar Natali Mäkipää.
Netissä nopeasti kehittyvä Metropoli laajentaa toimintaansa nettitelevisiossa ja uudessa Viihdekatsauksessa Henna ja Natali ruotivat omintakeiseen tyyliinsä joka perjantai kuluneen viikon kuumimmat juorut ja uutiset.
Hennalle on kertynyt omistakin kokemuksistaan kompetenssia tehtäväänsä, sillä kaunotar on jo pitkään kuulunut Seiskan ja monen muun viihdelehden vakiokasvoihin. Miss Tampereeksi kruunattu Henna on tullut tunnetuksi mm. valokuvamallina ja vanhimman Dalton-veljeksen, Antti Koistisen ex-vaimona. Useaan julkkismieheen aikaisemmin yhdistetty tanssiryhmänvetäjä on saanut siis kuulla ja lukea itsekin kritiikkiä uutispalstoilta.
– Henna on looginen valinta ohjelmamme toiseksi juontajaksi, taustansa takia, kertoo palvelua tuottavan Suomen Metrotuotanto Oy:n
toimitusjohtaja Marko Haapahuhta.
Metropolin Viihdekatsaus antaa tiiviin tietopaketin viihdemaailman tapahtumista ja juoruista. Henna ja Natali kommentoivat julkkisten toilailuja suorasanaisesti sekä ruotivat tapahtumien taustoja ohjelmassa. Ensimmäinen Viihdekatsaus on katsottavissa Metropoli.net-sivustolla tänään perjantaina.