Henna Peltosen ja Tauskin pojan ristiäisiä juhlittiin eilen. Lapsi sai nimekseen Jake Paavo Johannes Peltonen.
Henna kertoo nimen taustoista näin:
”Kaikkien lastemme nimet alkavat J-kirjaimella ja itse haluan että nimi on kansainvälinen. Tyttäreni Jessica keksi nimen joka nimi kuullosti todella hyvältä ja on kaiken lisäksi ihan pojan itsensä näköinen.
Paavo on myös Tauskin toinen nimi ja Johannes tulee myös isän puolen suvusta. Nimi on myös kaikilla muilla Tauskin pojilla. Halusin kunnioittaa vanhoja perinteitä joita poikakin varmasti tulee vanhempana arvostamaan.”
Isä on otettu kauniisti huomioon nimivalinnassa, mutta häntä asia ei vaikuta juurikaan liikuttavan.
”Tauski ei osallistunut ristiäisiin sillä hän on Turkissa. Päivää suunniteltaessa hän sanoi, ettei hän ristiäisistä välitä kun on niitä elämässään niin monet nähnyt.
Asiasta tuli kuitenkin riitaa kun sanoin järjestäväni ne hänen lomansa aikana sillä en halua pitkittää juhlia. Annoin hänelle täysin vapaat kädet myös itse järjestää juhlat mutta hän ei asiasta innostunut. Niinpä poika sai sunnuntaina virallisen nimensä, jolla olen häntä kutsunut jo kauan.
Juhlat olivat pienimuotoiset, mutta kauniit.
Jake sai 4 kummia; yksi sukulainen ja 2 erittäin hyvää ystävääni, toinen heistä on NiceKoneestakin tuttu Natali Mäkipää sekä vielä tyttäreni isä, joka on ollut yksi suurin tukeni odotusaikana ja sen jälkeen.
Tauski lähetti pojalleen Mikki-hiiri heijastimen ristiäislahjaksi, mutta hymyssä sanoi hakevansa sen pois ja lahjoittavansa alkoholisteille. Voin toki lähettää postissa sen hänelle, jotta ei hänen tarvisi nähdä enempää vaivaa!”