Raskaana oleva Henna Peltonen viettää lomaa ystävänsä kanssa Teneriffalla, mutta Suomessa vellova kohu ei tunnu jättävän häntä rauhaan. Tauski Peltonen puhuu suunsa puhtaaksi huhtikuun Hymyssä, jossa hän kyseenalaistaa ex-vaimoonsa liittyviä seikkoja. Hän esimerkiksi ihmettelee miksi Hennan tytär viettää suurimman osan ajastaan isänsä luona, ja miksi Henna vietti avioliiton aikana suurimman osan ajastaan Tampereella. Eri medioiden edustajat pommittavat Hennaa jatkuvasti yhteydenottoyrityksillä. Metropoli tavoitti Hennan, joka kommentoi Tauskin Hymylle antamia kohuväitteitä. Haluatko kommentoida ex-miehesi Hymylle kertomia väitteitä?
– Tauskin väitteet hymyssä ovat naurettavia! Niin kuin kaikki tietävät, Tauskilla on vakava alkoholiongelma. Paikalle on jouduttu kutsumaan myös poliisit kun tyttäreni on ollut paikalla. Mielestäni tuollainen ympäristö ei missään nimessä sovi lapsille. Tästä syystä Jessica on ollut Tampereella ja samasta syystä myös minä, sillä olisihan se ikävää jos miehen takia en näe lastani, vaikka siihen Tauski on ilmeisesti pyrkinytkin! En anna kenenkään tulla minun ja lapseni väliin!!! En ymmärrä miksi Tauski julkisuudessa antaa negatiivisia kommentteja minusta, kun taas minulle hän on lähetellyt viimepäivinä viestejä esim. ”Ei anneta maailman rikkoa meidän rakkautta ei ikinä<3<3” en tiedä antaako hän haastatteluja humalassa vai mistä tämä ristiriita johtuu??
– Viime syksynä oli muotia puida suhdetta blogien kautta. Onko nyt uusi muoti-ilmiö tullut että puidaan lehtien välityksellä? Mikä on seuraava askel?? Viimeksi 22.2 ex-mieheni Tauno Peltonen kirjoitti viestin minulle kaiken kohun keskellä että: ”lopetan nyt kaiken julkisuudessa olemisen!” kuitenkin edelleen saan lähes päivittäin puheluita toimittajilta jotka kysyvät mielipidettäni tauskin uusimmista kommenteista suhteeseemme liittyen. Ihmettelen kovasti ex-mieheni motiivia tähän. Mielestäni olisi fiksumpaa palata aikaan jossa aikuiset ihmiset keskustelivat asioista selvinpäin ja kasvotusten. Mielestäni hänen tulisi nyt keskittyä lapsiinsa ja työhönsä ja ennenkaikkea toivon että hän vihdoin ymmärtäisi hakea apua alkoholiongelmaansa.
– Olen tällä hetkellä ansaitulla lomalla ystäväni Natalin kanssa ja haluan nyt vain rentoutua. Herätimme eilen paikallisessa tapahtumassa huomiota kun meidät bongattiin katsomosta suurelle screenille ja Natalille tuli teksti ”I’m too sexy” ja minulle ”I’m so pretty”, ja yleisö huusi ja hurrasi ja lähetimme heille lentosuukot! Tämä reissu on ollut todella rentouttava ja toinen maailman ihanimmista lahjoista voi myös hyvin.