Sanasota Henna Peltosen ja Tauskin välillä kiihtyy. Tauski on sanonut Hennan mustan silmän aiheutuneen tuntemattoman ahdistelijan toimesta ja väittää, ettei ole koskaan lyönyt tätä.
Laulaja kertoo Hymyssä, että kuvat ovat Hennan itsensä ottamia aikana, jolloin suhde oli jo ollut katkolla. Henna vieraili tuolloin muutaman kerran Tauskin ja hänen lastensa kodissa Merimaskussa.
-Henna kertoi tuolloin, että häntä oli joku ahdistellut. Hän ei kuitenkaan koskaan kertonut, kuka ahdistelija oli, Tauski sanoo lehdessä.
Henna puolestaan seisoo aiempien lausuntojensa takana. ­- Jos näin olisi, asia olisi ilman muuta viety poliisille tai oikeuteen. En myöskään usko, että Tauski aviomiehenä olisi vaiennut sellaisesta asiasta, että vaimo tulee kotiin silmä mustana tai korva revenneenä.
– Musta silmä tuli 7 päivää -lehden bileristeilyllä, jossa NiceKone esiintyi ja Tauski oli mukanamme. Avunhuutoni oli kuulunut viereisiin hytteihin, joten asialle on monta todistajaa. Tauski hyvitti tekonsa ostamalla minulle sormuksen ja haki apteekista voidetta ruhjeisiini, Henna kertoo.
Toinen aiemmin julkaistuista kuvista on pariskunnan silloisen makuuhuoneen seinästä. – Tauski hajoitti seinän suutuspäissään. Vaikuttaako uskottavalta, että aiemmin mainittu ”ahdistelija” murtautui kotiimme, Henna kysyy ja jatkaa:
-Meillä on Virpin kanssa poliisien raportit, lääkärintodistukset, lukuisia silminnäkijöitä pahoinpitelyistä ja lisäksi Tauski on saanut useita lastensuojeluilmoituksia käytöksensä takia. Niin kauan kuin hän ei myönnä ongelmiaan ja hae niihin ammattiapua, hän ei saa tavata lastamme ilman valvontaa!
Virpi on tällä hetkellä lomalla ulkomailla, mutta on luvannut tuoda julkisuuteen lääkärintodistukset ja poliisin lausunnot Tauskin pahoinpitelyistä pikapuoliin.henna_pahoinpitely_otsik