Huippubloggari Helena-Reet: Ensin he nauravat, sitten kopioivat!

Helena-Reet Ennet, joka on nimetty yhdeksi skandinaavisen sosiaalisen median vaikutusvaltaisimmista naisista, on kansainvälisesti tunnettu bloggari jolla on yli 2 miljoonaa twitter-seuraajaa erilaisilla Ohmygossip-sivuillaan. Helena-Reetillä on kaksi kaunista tytärtä ja hän omistaa Ohmygossip Couture -muotibrändin.

– En ole aina ollut näin suosittu. Ihmiset ensin nauravat, sitten he yrittävät kopioida. Kaikki yrittävät saada sinut lannistumaan. He sanovat tai kirjoittavat jotain negatiivista, jotkut jopa nauravat… mutta kun he tajuavat että olet paljon suosituimpi kuin mitä he ”pelkäsivät että sinusta tulisi”, he alkavat kopioida sinua, Helena-Reet kertoo Metropoli.netille.

Helena-Reet, jonka Ohmygossip-blogeja julkaistaan jo useilla kielillä sanoo, että jos haluat menestyä, sinun täytyy olla vahva ja sinun pitää luottaa itseesi sekä kuunnella sisintäsi.

– Parhaat tulokset tulevat, kun luotat itseesi ja noudatat vaistoasi. Kukaan ei tiedä sinua paremmin, mikä toimii juuri sinulle. Seuraa ensin omaa mieltäsi, sitten muutkin alkavat seurata sinua.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jä vastaus

Your email address will not be published.