Kauniit naiset ja jääkiekko ovat aina liittyneet yhteen. Jääkiekon SM-liigaseura Ilves etsiikin nyt 11.10. alkaneessa haussa 12 edustavaa Ilves Ice Girls-tyttöä, joiden joukosta valitaan joulukuussa Ilveksen juhlaottelussa myös ensimmäinen Miss Ilves 2011.
– Ajatus Ilves Ice Girls-ryhmästä lähti halusta tuoda jääkiekkoon mukaan lisää nuorekkuutta, viihteellisyyttä ja uusia tapoja vuorovaikuttaa kiekkoyleisön kanssa. Ilves Ice Girls on läsnä yleisöä varten. He toivottavat tervetulleeksi peliin, jakavat tuotenäytteitä ja muuta mukavaa, juttelevat fanien kanssa ja kiittävät lähtiessä katsojia. NHL:ssä vastaavanlaiset ryhmät ovat jo tuttu näky, kertoo toimitusjohtaja Ville Raunio Ilves Hockey Oy:stä.
Vaikka joukosta valitaankin lopulta myös Miss Ilves, ei kyseessä ole perinteinen missikilpailu. Ilves Ice Girls-ryhmään valitut pääsevät tekemään monipuolisia PR-, asiakaspalvelu- ja edustustöitä. Ryhmä edustaa seuraa ja yhteistyökumppaneita otteluissa sekä myös hallin ulkopuolisissa asiakastilaisuuksissa.
– Sosiaaliset taidot, iloisuus ja persoonallisuus ovat Ilves Ice Girlsien tärkeimpiä valintakriteereitä. Kyseessä on hieno mahdollisuus saada tärkeää työkokemusta, verkostoja ja nostetta uralle vaikkapa opiskelun ohessa. Aiempaa kokemusta ja pelkkää ulkoista kauneutta tärkeämpää on positiivinen asenne ja kiinnostus tehdä töitä ihmisten parissa, Raunio taustoittaa.
Ensimmäinen edustustehtävä on luvassa jo 22.10. pelattavassa Ilves-Lukko kamppailussa, jossa vastavalitut Ilves Ice Girls-neidot esitellään yleisölle. Juontajana ja esittelijänä toimii Ilveksen entinen pelaaja Juha Hautamaa.
Miss Ilves 2011 valitaan Ice Girls-ryhmän joukosta 10.12. pelattavassa juhlaottelussa. Yleisön suosikki, Ilveskissa, valitaan nettiäänestyksen perusteella ja myös yrityskumppanit valitsevat oman ihannetyttönsä. Arvovaltainen tuomaristo tekee päätöksensä valinnat huomioon ottaen. Nimekkäiden tuomareiden joukossa Miss Ilvestä 2011 on valitsemassa mm. Negativen laulajana tunnettu tamperelaisrokkari Jonne Aaron.
Sinustako Ilves Ice Girl tai Miss Ilves 2011?
Oletko ulospäin suuntautunut ja edustava nuori nainen? Nautitko ihmisten parissa työskentelystä ja haluaisit olla tulevaisuudessa asiakaspalvelun ja edustustöiden ammattilainen? Jos kiinnostuit, lähetä valokuvallinen, vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse: [email protected] tai osoitteeseen: Ilves-Hockey Oy, Takojankatu 2 B, 33540 Tampere. Hakuaika on 11.10. – 18.10. Lisätietoja www.ilves.com.