Greg Chismillä oli YouTube-kanava nimeltään Toy Freaks, jolla hän julkaisi videoita alle 10-vuotiaista tyttäristään. Sinkkuisäksi itseään kuvaillulla Chismillä oli peräti yli kahdeksan miljoona tilaajaa, kun YouTube päätti sulkea tilin pysyvästi.
Chismin julkaisemilla videoilla hän muun muassa säikäyttelee tyttäriään saaden heidät kiljumaan kauhusta. Lisäksi videoilla näytettiin muun muassa, kun tyttäriä kylvetetään ja pakkosyötetään. Häiritsevimmillä videoilla Chismin tyttäret oli puettu vauvoiksi ja he käyttäytyivät ”vauvamaisesti” puklautellen ja kastellen itsensä. Eräällä videolla Annabelle oli virtsaavinaan Victorian päälle.
Miljoonat ihmiset katselivat miehen videoita, ennen kuin YouTube laittoi touhulle pisteen. Tilin sulkeminen seurasi käyttäjien tekemiä valituksia.
Eräällä videolla tyttäret Annabelle ja Victoria kylpivät, kun Chism tuli kylpyhuoneeseen mukanaan ämpäri, jossa oli sammakko. Isä kertoi lapsille, että hänellä oli heille yllätys, ja kysyi, haluavatko he nähdä sen.
– Ei, tytär Annabelle vastasi.
Miehen lähestyessä kylpyammetta ämpärin kanssa Annabelle huusi:
– Ei, isä, lopeta!
Tyttö jatkoi kiljumista tasapainotellen kylpyammeen reunalla. Toisella samankaltaisella videolla isä säikäytti kylpevät tyttärensä hummerilla.
YouTuben tiedottaja kommentoi tapausta sanoen, että he ottavat lasten turvallisuuden hyvin vakavasti ja heillä on selkeä käytäntö asiasta. Hän myös kertoi yhtiön tiukentaneen hiljattain käytännön toimeenpanoa.
Lähde: BuzzFeed