Israelilainen poptähti Amir Fryszer Guttman oli juhlimassa perheensä ja ystäviensa kanssa rannalla Haifalla Israelissa, kun vakava onnettomuus keskeytti ilonpidon.
Guttman, 41, ja hänen viisivuotias veljentyttärensä olivat uimassa, kun aallot yllättivät heidät. Guttman onnistui pelastamaan lapsen, mutta joutui itse veden armoille. Mies löydettiin tuntia myöhemmin ja hänet kiidätettiin sairaalaan, mutta lääkärit eivät saaneet häntä elvytettyä.
Reilua vuotta aiemmin Guttman oli saanut syöpädiagnoosin. Syöpähoidot oli jo aloitettu, kun mies sai kuulla, että lääkärit olivat tehneet erehdyksen. Hän ei sairastanutkaan syöpää vaan toista tautia, joka ei ollut kuolemaan johtava. Guttman perheineen oli rannalla juhlimassa syöpädiagnoosin kumoamisen vuosipäivää, kun onnettomuus tapahtui.
Guttman oli laulaja, näyttelijä ja aktivisti, joka tuli julkisuuteen israelilaisesta poikabändistä Hi-fivestä 1990-luvun loppupuolella. Tähti kertoi homoudestaan julkisuudessa vuonna 2007 ja toimi sen jälkeen seksuaalivähemmistöjen oikeuksien puolestapuhujana. Guttmanilla ja hänen kumppanillaan on neljävuotias poika.
Kuva: Instagram / Yanai Amir Fryszer Guttman
Lähde: The Sun