Unohda ”Seksikkäin Elossa Oleva Nainen”-kisat. Jennifer Lopez on juuri nimetty ”Kaikkien Aikojen Seksikkäimmäksi Naiseksi”, kertoo Men’s Health-lehden lukijoiden kysely.
Miksi 42-vuotias Aniston pääsi kyselyn kärkeen? Men’s Healthin toimittaja linjasi seuraavasti: ”Hauska on seksikästä, ja Jennifer Aniston on hauska. Hänen maanläheinen persoonansa saa hänet tuntumaan läheiseltä.”
Niille jotka veikkasivat Anistonin puolesta – taistelussa Aniston vs. Angelina Jolie, joka on riehunut jo lähes kuuden vuoden ajan – helpottavaksi tiedoksi: Kilpailu ei edes ollut tiukka tällä kertaa. Jolie on listalla numero 10.
Aniston jätti taakseen myös seksikkäät tähdet kuten Marilyn Monroe, Britney Spears, Madonna, Pamela Anderson ja Jane Fonda.
Vaikka rakkaudessa epäonninen Aniston on viime aikoina näyttäytynyt ulkona näyttelijä Justin Therouxin kanssa, hän kertoi Elle-lehdelle ettei hänellä ole kiire tehdä lasta poikaystävänsä kanssa – viitaten siihen että tämä seksikäs geeniperimä saattaisi päättyä Anistoniin.
Jennifer Aniston elokuvassa "The Switch" (2010)