Demi Moore teki sen ensimmäisenä. Hän poseerasi Annie Leibovitchin ottamassa kuvassa ilman rihman kiertämää seitsemännellä raskauskuukaudella vuonna 1991. Kuva herätti reaktioita laidasta laitaan, mutta aiheutti myös suurta ihastusta.
Joka tapauksessa kuva herätti trendin, jota moni julkisuuden henkilö on seurannut. 90-luvun kauhistelijat ovat joutuneet taipumaan sen tosiasian edessä, että raskaana oleva nainen saa olla kaunis ja jopa seksuaalinen alistumatta objektiksi. Ja mikä vetää vertoja sille ihmeelle, että naisen kohdussa kasvaa uusi elämä?
Nyt vuorossa on Jessica Simpson, joka poseeraa Elle -lehdessä viimeisillään raskaana. Hän kertoo alitajuisesti tienneensä olevansa raskaana jo ennen positiivista testitulosta, kun oli viettämässä rentoa päivää coktaileja nautiskellen ystäviensä kanssa. Jostain syystä alkoholi ei maistunut ja aiheutti jopa syyllisyyden tunteita, Jessica kertoo. Syy tähän selvisi hieman myöhemmin ja pian on aika toivottaa pienokainen tervetulleeksi maailmaan. Simpson myös paljasti, että tulokas on tyttö!
Kuvat alla olevasta linkistä:
 
http://www.elle.com/Pop-Culture/Cover-Shoots/Jessica-Simpson-Billion-Dollar-Baby#mode=base;slide=0;