Mediapersoona ja poliitikko Joel Harkimon kesäkuussa 2022 perustamaa Team Jokerit Oy -yritystä haetaan konkurssiin. Harkimo tiedottaa asiasta omalla Twitter-tilillään.

– Olen tänään hakenut Team Jokerit oy:tä konkurssiin. Päätös on raskas ja olen todella pahoillani tilanteesta. Team Jokerit oy:n konkurssiin hakeutuminen ei vaikuta mitenkään uuden Jokerit-yhtiön tekemiseen, Harkimo kirjoittaa tuoreessa julkaisussaan.

Team Jokerit Oy:n tavoitteena oli tuoda Jokerit takaisin suomalaisille kiekkoareenoille. Firma kohtasi kuitenkin heti alussa mittavia haasteita, sillä Harkimoiden suhde KHL:ssä pelanneeseen alkuperäiseen Jokerit-seuraan ei miellyttänyt Liigan omistajia.

– Syksyllä tähän lähtiessä en osannut kuvitella, etten nimeni takia voisi olla mukana suomalaisessa jääkiekossa. Jokereissa mukana olo oli aina ollut unelmani. Selvisi kuitenkin, että mukanaoloni on este Jokereiden uudelle tulemiselle, Harkimo muotoilee.

– Team Jokerit Oy:llä ei ollut eikä ole edellytyksiä harjoittaa liiketoimintaa. Olen pahoillani siitä, miten kaikki meni sekä seuran että sen kaikkien tekijöiden puolesta, hän summaa.

Harkimo alleviivaa, ettei aio kommentoida asiaa enempää. Hän toteaa asian olevan loppuunkäsitelty omalta osaltaan.

– Nyt asetun fanin asemaan. Minä, me, Jokerit!

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Janni Hussi ja Joel Harkimo unohtivat tärkeän merkkipäivän – joutuivat paniikin valtaan uudessa kodissaan: ”Ei ehditty vihille”

Janni Hussi ja Joel Harkimo paljastivat ilouutisen – juhlivat kuohuvalla: ”Täällä sitä nyt ollaan”