Johanna Tukiaisen sielunmaisema saa synkeitä sävyjä hänen uusimmissa Facebook-päivityksissään. Kohublondi on jakanut kuvia paratiisimaisista maisemista, mutta samassa yhteydessä julkaistu teksti on hämmentävää.
– Voisinko päästä jo Taivaan Isän kotiin tänne paratiisiin, tiedän että koko perheemme on kutsuttu tänne. En jaksa enää.
Onko kyseessä aito hätähuuto syvästi masentuneelta ihmiseltä, vai voisiko kyseessä olla jälleen uusi julkisuustemppu? Tukiainen on sittemmin myös päivittänyt bloginsa, jossa tunteiden vuoristorata jatkaa kulkuaan.
– Tänään hankin uuden ripsienpidennyksen, sekä upea pitkä tukkani on todella hieno. Tein töitä sekä pääsiäisen että vapun, joten kauhean hienoja kokemuksia tältä vuodelta ei kyseisistä juhlista jäänyt, kiitos siitä ex-miehelleni, jota ei näytä kiinnostavan yhtään mikään.
– Ulkomailla minut nähdään ihan eri näkökulmasta. Olen todella vihainen monille suomalaisille, lähinnä naispuolisille henkilöille, jotka ovat levittäneet valeita ja herjauksia minusta ympäri nettiä ja täällä on vielä paljon ihmisiä, jotka uskovat niihin! Toisen onnellisuus ei ole keneltäkään muulta mitään pois!
– Uudet mieheni (heitä on useampi, koska deittailen useampaa ulkomaalaista miestä) sanoivat, etteivät he halua, että tanssin vähissä vaatteissa klubeissa ympäri Suomea, ja kuten sanottu jo aiemmin, olen täysin valmis asettumaan aloilleni ja perustamaan perheen, kunhan kunnon MIES tulee vastaan, johon rakastun ja joka on turvallinen ja josta on myös isäksi.