Jussi Parviainen vihjaisi taannoin blogissaan, että hänen vaimonsa Saana Parviainen olisi viettänyt yön yhdessä Tukiaisen ex-miehen Arto Länsmanin kanssa. Nyt Johanna Tukiainen itse vahvistaa huhun FB-profiilissaan.
”Ja mita tulee Jussi Parviaisen blogeihin, niin Parviainen (siis Jussi) sattuu olemaan ihan oikeassa!!! Saana lutkan pitaisi vaihtaa sukunimensa takaisin Uottiseksi tai mika sitten onkaan ja palata takaisin Kannelmakeen!!! Lothar sopii panokumppaniksi loistavasti!”, tykittää Tuksu.
Saana ei ole edelleen sanallakaan kommentoinut huhua. Rouva jatkaa nettikauppojen mainostamista sekä omien paljaspintaisten kuvien lataamista blogiinsa.
”Saana sinä saat kovan tuomion siitä, että minä panin pillusi kuvan blogiini, tiedoksi niiille, jotka sinua himovat ja joita ilmoitit taas blogissasi etsiväsi, Kouvolasta, jossa olit keikalla Arto Länsmannin kanssa. Niin kuin edellisenä iltana Mikkelissäkin. Ja sitten vielä aamulla Arto Länsman vastaa sinun puhelimeesi. Miksi ihmeessä pidät aiheellisena ilmoitella blogissasi ja Fasebookissa treffeistäsi ja innostuksestasi uusiin miehiin. Toistaiseksi olemme vielä virallisesti avioliitossa ja sinä käytät minun sukunimeäni. Ja tuo Länsman nyt kyllä on jo maailmanloppu. Vasemman ja oikean laidan kuvat Metropoli.fi -videoaineistosta”, toteaa Jussi blogissaan.