Eilen illalla nähty dokumentti on saanut Johanna ja Julia Tukiaisen raivon valtaan. Kaksikko on uhkaillut Metropolin kuvaajan henkeä ja perhettä niin rajusti, että tämä aikoo peloissaan hakea lähestymiskieltoa.
Kuvaaja on joutunut Tukiaisen vihan kohteeksi aiemminkin. Epäonnisen Kouvolan keikan jälkeen Johanna herjasi julkisesti häntä niin blogissaan kuin facebookissakin. Tapauksesta on tehty tutkintapyyntö poliisille, jolle on toimitettu kasapäin asiaan liittyvää materiaalia. Tilanne rauhoittui hetkeksi, mutta eilisillasta alkaen häirintä on jatkunut.
-Aivan sekopäisiä viestejä. Välillä niissä lukee, että ”haista v*ttu s**tanan ämmä” ja seuraavaksi, että Jumala tulee rankaisemaan minua. Noista huomaa selvästi, miten ajatuskulku on pahasti hämärtynyt, kuvaaja kertoo.
-Kyllä pelottaa. Viestejä tuli koko yön aina aamuviiteen asti. Ei ole paljon nukuttu.
Metropolin kuvaajalla on paljon kokemusta työskentelystä Tukiaisten kanssa, jolla hän myös perustelee pelkoaan. –Erityisesti Johanna ja Julia yhdessä tapaavat kääntyä maailmaa vastaan ja sen jälkeen kaksikko on pitelemättömissä. Eihän kukaan normaali ihminen potkaise toista päähän ja naura sen jälkeen koko asialle, hän miettii viitatessaan Hämeenlinnan tapahtumiin. Julia potkaisi Hämeenlinnalaisessa yökerhossa kasvoihin erästä lavan reunassa ollutta katsojaa.