Näyttelijä Johnny Depp, 57, haastoi The Sun -lehden oikeuteen, koska lehti väitti miestä artikkelissaan ”vaimonhakkaajaksi”. Uutismedia sanoo edelleen väitteensä olleen oikea.

Nyt Johnny Deppin entinen vaimo Amber Heard, 34, istui todistajanaitioon Lontoon korkeimmassa oikeudessa oikeudenkäynnin kymmenentenä päivänä.

Heard sanoi Deppin olleen sanallisesti sekä fyysisesti väkivaltainen häntä kohtaan, kertoo BBC.

— Jotkut tilanteet olivat niin vakavia, että pelkäsin hänen tappavan minut, joko tahallisesti tai menettämällä kontrollin, Heard sanoi.

Pirates of the Caribbean -näyttelijän ex-vaimo väitti, että Depp osaa olla erittäin manipuloiva ja käyttää karismaansa saadakseen ihmiset puolelleen.

Pariskunta oli naimisissa vuodesta 2015 vuoteen 2017.

— Kun Johnny antaa sinulle huomiota kaikella intensiivisyydellään ja pimeydellään, se on jotain, mitä en ole koskaan kokenut.

Heard kielsi oikeudessa olleensa itse koskaan Deppiä kohtaan väkivaltainen. Hän kuitenkin lisäsi, että vakavissa tilanteissa hän yritti puolustaa itseään, muttei koskaan väkivaltaisesti.

Tämä jälkeen oikeudessa kuultiin nauhoitus, jossa Johnny Depp sanoo, ettei ”ole se, joka heittelee ruukkuja”. Äänityksessä kuultiin Heardin sanoneen, että hän heitteli kattiloita ja pannuja Deppiä päin.

Heard puolustautui sanomalla tehneensä sen suojellakseen itseään.

Lue lisää:
Johnny Deppin ex-vaimo voi joutua jopa kolmeksi vuodeksi vankilaan todisteiden väärentämisestä