Kuuden lapsen kanssa ei luulisi elämän käyvän pitkäveteiseksi. Mutta parisunta Angelina Jolie ja Brad Pitt ovat päättäneet, ettei se riitä, semminkään, kun Pittin onnennumero sattuu oleman seitsemän!
Pariskunnalla on ennestään kolme biologista ja kolme adoptoitua lasta. Daily Star-lehti tietää kertoa, että seuraava pikkuinen saapuu Etiopiasta ja on tyttö.
”Angelina Joliella on kuusi lasta. Hänen adoptoitu poikansa Maddox Chivan Jolie-Pitt on syntynyt 5. elokuuta 2001 Kambodzassa. Toisen lapsensa, tytär Zahara Marley Jolie-Pittin (s. 8. tammikuuta 2005) hän adoptoi Etiopiasta kesällä 2005. Pitt haki joulukuussa 2005 oikeudelta päätöstä tulla Maddoxin ja Zaharan adoptioisäksi. Lasten sukunimeksi muutettiin Jolie-Pitt kuukausi sen jälkeen, kun Pittin adoptiohakemus oli hyväksytty.
Jolie ja Pitt saivat ensimmäisen biologisen lapsensa 27. toukokuuta 2006, kun tytär Shiloh Nouvel Jolie-Pitt syntyi. Neljännen lapsensa, poika Pax Thien Jolie-Pittin (s. 29. marraskuuta 2003), Jolie adoptoi Vietnamista15. maaliskuuta 2007. 12. heinäkuuta 2008 Jolie synnytti kaksoset, pojan nimeltä Knox Leon Jolie-Pitt ja tyttären nimeltä Vivienne Marcheline Jolie-Pitt.”
Lähde: Daily Star, Wikipedia