Kohublondi Johanna Tukiaisen sisar Julia Tukiainen on raivostunut vanhemmilleen, jotka ovat pyytäneet aikuisia tyttäriään maksamaan vuokraa asumisestaan perheen talossa Helsingin Jollaksessa. Tämä johti rajuun sanankäyttöön Facebookissa, kun Ruotsissa asuva pikkusisko Jasmine koetti toimia järjen äänenä.
– Tekisi mieli hakata joku.. v**uttaa. Mun vanhemmat mm. luulevat, että tää on joku v**un hotelli. He saavat vuokransa, pärjätköön sillä. Jumalauta. Kaikki ajattelevat vaan rahaa, rahaa tule ja sillä siisti. V**tu, että v**uttaa. Mun vanhemmat saavat kuolla rauhassa Sollentunaan, mä olen sillä välin muilla mailla, Julia kirjoitti Facebookissa.
Jasmine yritti rauhoitella siskoaan ehdottamalla, että Julia muuttaisi vuokra-asuntoon, jotta Jollaksen talo saataisiin myytyä ja heidän äitinsä saisi rahaa ostaakseen ruokaa itselleen. Jasmine muistuttaa Julialle, että äidillä on omatkin laskut ja kulut maksettavana, eikä rahaa riitä enää kahden tyttären elättämiseen. Pikkusisko sai Julialta kipakan vastauksen.
– V**un pikkuämmä Jasmina. Paraskin sanoja, kundikaverisi maksaa ruoat ja sä et vuokran maksusta tiedä sanaakaan. Sinuna pitäisin pääni kiinni ja menisin hoitoon, jotta senttejä tulisi lisää.
– Mä maksan vuokraa paljon enemmän kuussa kuin tienaan. Mene sinne sänkyysi itkemään. Vuokrasta stä et tiedä sanaakaan. Revi siitä ääliö, idiootti. Pidä pääsi kiinni h**ra, Julia raivosi.
Myöhemmin Julia pyysi kirjoituksiaan anteeksi.
Lähteet: Stara, Facebook
Julia Tukiainen