KUVAT EIVÄT SOVELLU HERKILLE!
Lävistyksiä tehdään nykyisin yhä useampiin kohtiin ihmisvartalossa. Korvien, huulten ja nenän lävistykset eivät juurikaan enää nosta kulmakarvoja vastaantulijoissa.
Intiimialueiden lävistykset ovat rohkeita, mutta ne ovat piilossa, joten miten voisi kiinnittää enemmän huomiota lävistyksillään? Huffington Post uutisoi viime vuonna saksalaisesta 24-vuotiaasta Joel Miggleristä, joka oli keksinyt keinon, jolla katseet takuuvarmasti kääntyivät.
Miehen kuvat ovat nousseet jälleen julkisuuteen, kun amerikkalaiset julkkikset ovat alkaneet jakaa niitä sosiaalisessa mediassa, esim. kommentein ”not sexy.”
Joel Migglerillä on 23 lävistystä ympäri vartaloaan, näkyvimpinä suuret lävistykset huulien ympärillä sekä nenän varressa, mutta karmaisevimpina miehen poskissa ”komeilevat” 36 mm läpimitaltaan olevat ammottavat reiät. Poskien reiät avaavat suoran näkymän sivusuunnasta miehen hampaisiin. Migglerin kasvojen läpi jopa näkyy sivusuunnassa, kun hän pitää suutaan auki.
Lisäksi Miggler on antanut halkaista alahuulen ja kielensäkin, jolla hän saa lisää shokkihoitoa katsojille, kun hän työntää kielen haarat posken läpi.
Syöminen sujuu Migglerin mielestä hyvin, vaikka hän joutuukin puraisemaan pienempiä paloja kerrallaan kuin ennen lävistyksiä. Keiton syöminen onnistuu vain, jos hän laittaa kasvojen reikiin tulpat.
Migglerin 13-vuotiaana alkanut ja nyt äärimmäisyyksiin asti edennyt lävistely ei välttämättä herätä vastaantulijoissa spontaaneja riemun kiljahduksia. Miggler myöntää, että palaute on lähes yksinomaan negatiivista ja ihmiset pysähtyvät tuijottamaan häntä kadulla. Netissä palaute on vielä suorempaa ja henkilökohtaisempaa, mutta hän ei välitä. Eikä hänen tyttöystävänsäkään välitä.
poski-lävistys