Lauantaina Harjavallassa järjestetty KarmaRock myytiin loppuun toisen kerran festivaalin 21-vuotisen historian aikana. Aurikoiseen Kokemäenjoen rantaan kerääntyi 2500 juhlijaa. Tämän vuotinen KarmaRock yllätti veteraaninkin.
”Ensin myydään kaikki liput ja sitten kinkerit keskeytetään, kun ilo on ylimmillään. Mutta turvallisuuden kanssa ei ole kikkailemista”, kommentoi festivaalijohtaja Häiriö Piirinen juhlat yllättänyttä ukkosta.
Äärimmäisen kaunis sää muuttui illan viimeisen bändin, puolalaisen Paprika Korpsin aikana ukkoseksi ja salamoinniksi. Bändi ei ehtinyt soittaa kuin muutaman biisin, kunnes keikka oli turvallisuussyistä pakko keskeyttää.
KarmaRockin ohjelmisto vei taas kuulijoitaan tunnelmasta toiseen. Ska-orkesteri The Irrationals innoitti jo iltapäivästä yleisön tanssimaan. Von Hertzen Brothersin vankka soitanta vakuutti yleisön ja Olavi Uusivirta täytti kaljaamon ääriään myöten. Pankin räjäytti kuitenkin festivaalin isäntäbändi, vuoden ainoan keikkansa soittanut Maj Karma. Keikkasetti koostui bändin eri aikakausien biiseistä ja yleisö oli hurmioitunut.
KarmaRock kiittää ja valmistautuu 22. KarmaRockiin!

Kuva: Jii Savolainen