Moni suomalainen on viime viikkoina ihaillut julkkisten pukuloistoa ja luksuselämää Cannesin elokuvajuhlilla. Kuvat juhlinnan lomassa lomailevista maailmantähdistä saavat miettimään, miltä tuntuisi asustaa samoissa hotelleissa kuin Hollywoodin kerma.Hotels.com selvitti, mitkä hotellit ovat suurten tähtien suosiossa tänä kesänä. Hotels.com myös vinkkaa, että pienemmän budjetin matkailijat voivat käyttää aiemmista hotelliöistään keräämiään Welcome Rewards -pisteitä kattamaan näiden huippuhotellien kustannuksia.
Las Ventanas al Paraiso, San Jose del Cabo, Meksiko
Äärimmäinen luksuselämys Meksikon rannoilla on houkuttanut Hollywoodin silmäätekeviä alusta asti. Tässä ikkunassa paratiisiin viihtyivät aikanaan muun muassa Ava Gardner ja John Wayne. Las Ventanas al Paraiso on yhä tähtien suosima, sillä hotellissa lomiaan viettävät Jennifer Lopez, Leonardo DiCaprio, Jessica Alba, Jennifer Aniston ja Charlize Theron. Hotelli sijaitsee rantakallioilla Cabos San Lucasin ja San Jose Del Cabon välissä. Palveluun panostava hotelli tarjoaa yksityistä hovimestaripalvelua vieraiden lisäksi myös heidän lemmikeilleen. Käsilaukunkokoisen asustekoiran luksuskohtelusta huolehtiminen on äärimmäisen tärkeää monille Hollywood-tähdille. Huoneen tästä viiden tähden hotellista voi varata lähtöhintaan 533 euroa yöltä.
Metropolitan, Lontoo
Supertähdet nauttivat shoppailulomasta Lontoossa. Modernin tyylikkäässä Metropolitan-hotellissa ovat majailleet muun muassa Madonna, Johnny Depp, Jude Law, Tom Hanks ja Cameron Diaz. Hotellin huoneet tarjoavat mahtavat näkymät Lontoon kattojen ylle sekä Hyde Parkiin. Hotellin japanilais-perulainen ravintola Nobu on palkittu Michelin-tähdellä. Luksusruokailun jälkeen maailmantähdet vetäytyvät drinkeille eksklusiiviseen Met Bar:iin, jonne on pääsy vain hotellin vierailla ja tämän Met Bar -yksityisklubin jäsenillä. Hotellihuoneen viiden tähden Metropolitan-hotellista voi varata lähtöhintaan 305 euroa yöltä.
Geejam, Port Antonio, Jamaika
Gwen Stefani rakastaa Jamaikaa niin paljon, että nimesi ensimmäisen lapsensa saaren pääkaupungin mukaan Kingstoniksi. Port Antonion kaupungin lähistöllä sijaitsevaan Geejam-hotelliin No Doubtin laulaja taas ihastui niin, että yhtye levytti yhden hittialbumeistaan hotellin tiloissa. Tässä luksushotellissa yhdistyvät Jamaikan rento meininki, Port Antonion luonnonkaunis yksityisranta sekä huipputeknologia. Hotellin vieraille annetaan loman ajaksi käyttöön matkapuhelin, jolla hotellin palvelut ovat vain puhelinsoiton päässä – rannallakin. No Doubtin lisäksi hotellissa viihtyvät Björk, Sharon Stone ja Grace Jones. Neljän tähden hotellista voi huoneen varata 493 lähtöhintaan.
Little Nell, Aspen, USA
Laskettelukohteena tunnetussa Aspenissa on myös kesällä tarjota rajaton määrä urheilumahdollisuuksia. Siksi urheilusta ja luonnonkauniista vuoristoympäristöstä nauttivat tähdet lomailevat hiljattain remontoidussa Little Nell -hotellissa. Tähtien, kuten Jack Nicholsonin, Mariah Careyn ja Kate Hudsonin kesäohjelmaan tänäkin vuonna saattaa hyvinkin kuulua golfausta, perhokalastusta, vaellusta tai kiipeilyä. Päivän päätteeksi intiimin hotellin palkitussa Montagna-ravintolassa voi nauttia maittavan illallisen. Ravintolan 20,000 pullon viinikellari on palkittu alueen parhaana viinivalikoimana ja listattu koko Yhdysvaltain 100 parhaan viiniravintolan joukkoon. Yö tässä viiden tähden hotellissa maksaa 309 eurosta ylöspäin.