Kyllä sen ymmärtää kun rakkautta on ilmassa, että ihmiset eivät pysty odottamaan sopivaa paikkaa aktille, vaan temput tehdään ties missä. Nykyaikana tosin lähes jokaisella meistä on aina mukanaan puhelin, jolla voi ottaa kuvia ja videoita. Ja nämä kuvat ja videot voidaan laittaa samantien internetin ihmeelliseen maailmaan.
Kuten uutiset ovat osoittaneet, ekshibitionisti-parit eivät yksinkertaisesti välitä pätkääkään, saako joku heidän aktinsa ikuistettua. Miten muuten selittäisit nämä seuraavat kuvat?

1. Pariskunnan seksisessio jalkapallokentällä heti pelin jälkeen


Pariskunta päätti hiipiä kentälle heti pelin jälkeen ja tehdä temput kentän ruoholla. Hämmästyttäväintä on se, että he eivät jaksaneet odottaa edes stadionin sulkemista ja valojen sammuttamista. Vartijat huomasivat tapahtuman nopeasti ja heittivät pariskunnan ulos. (Lähde)

2. Seksiä linnan muurilla keskellä päivää


Seksin harrastaminen keskiaikaisessa linnassa ei ole mahdollista aivan joka puolella maailmaa. Tämä pariskunta päätti tarttua tilaisuuteen ja alkoi lempiä linnan seinustalla olevalla tasanteella. Ongelmana vain oli se, että linnan vieressä on korkeita toimistorakennuksia ja näin tämäkin touhu saatiin ikuistettua. (Lähde)

3. Pariskunnan akti ikuistettiin Googlen Street View -palveluun


Selvä homma, miten olisi seksi BMW:n konepeltiä vasten tienvarressa Australiassa, niin että koko maailma voi todistaa sen? Tämä pariskunta kurvasi Googlen kuvausauton ohi ja lavasti Street View -palvelun kannalta nolon tilanteen. Täytyy nostaa hattua! (Lähde)