Kohde-toimintasarjan 3. kausi alkaa MTV3-kanavalla tiistaina 2.12. klo 23:45.
Kohde palaa MTV3-kanavalle uusin, kolmannen tuotantokauden jaksoin 2.12.2014 alkaen. Sarja alkaa uudella ohjelmapaikalla tiistaina kello 23.45.
Tietokonenero-miljardööri Harold Finch (Michael Emerson) ja entinen CIA-agentti John Reese (Jim Caviezel) jatkavat rikosten estämistä MTV3-kanavalla, kun jännittävä Kohde (Person of Interest) palaa MTV3-kanavalle uusin, kolmannen tuotantokauden jaksoin.
Kohde nähdään nyt uudella ohjelmapaikalla tiistaisin kello 23:45. Sarjaa voi seurata MTV Katsomossa sekä suoratoistona että 14 vuorokauden ajan jakson ensiesityksestä.
Shaw’ta näyttelevän Sarah Shahin juuret ovat Iranissa ja Espanjassa, mutta syntyjään nainen on Yhdysvaltojen Texasista.
Dramaattinen käänne sarjassa: Yksi vakiohahmoista kuolee!
Kolmannella kaudella ihmisten sosiaaliturvatunnuksia Finchille ja kumppaneille kertova Kone on kadonnut. Ohjelmisto on kehittänyt itsesuojeluvaiston ja suojelee itseään mahdollisilta väärinkäytöksiltä. Koneen perässä on muun muassa Finchin kerran kaapannut, erittäin vaarallinen kyberrikollinen Root (Amy Acker).
Finch ja Reese ovat saaneet tiimiinsä vakinaisen apulaisen kuolettavan tehokkaasta Sam Shawsta (Sarah Shahi, mm. Life, L-Koodi). Tutut apurit, NYPD:n poliisit Carter (Taraji P. Henson) ja Fusco (Kevin Chapman), jatkavat niin ikään kaksikon tukena ja turvana. Tulevien rikosten estämisen lisäksi Carterilla ja Fuscolla on omat päänvaivansa: rikollisjärjestö HR:ää omalla ajallaan jahtaava Carter on alennettu etsivänpestistään passipoliisiksi ja Fuscoa vaivaavat menneisyyden synnit korruptoituneena poliisina.
Tulevalla, intensiivisellä kaudella tullaan näkemään yhden keskeisen hahmon kuolema.
– Valitettavasti yksi tiimin jäsenistä joutuu tekemään suurimman mahdollisen uhrauksen. Sarjan alusta asti on ollut selvää, että tällainen hetki tulee, vastaava tuottaja Jonathan Nolan sanoo.
– Se tulee ihmisille järkytyksenä, Finchiä näyttelevä Michael Emerson kommentoi dramaattista käännettä.
Kolmannessa tuotantokaudessa on yhteensä 23 jaksoa. Sarjan on tuottanut Warner Bros. Television.
Kohde MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa 2.12.2014 alkaen klo 23:45.