Ylistetty ruotsalainen komediasarja Solsidan sekä lukuisia Emmy-palkintoja kahminut Moderni perhe jatkuvat AVA:lla uusin jaksoin 18. tammikuuta alkaen. Solsidanista alkaa toinen ja Modernista perheestä kuudes tuotantokausi.
Ruotsalainen komediahelmi Solsidan jatkuu AVA:lla ja MTV Katsomossa toisen tuotantokauden jaksoin. Toisella kaudella tuoreet vanhemmat Alex (Felix Herngren) ja Anna (Mia Skäringer) menevät naimisiin, rikkaat Fredde (Johan Rheborg) ja Mickan (Josephine Bornebusch) kokevat suhdekriisin ja ärsyttävä kitupiikkinaapuri Ove Sundberg (Henrik Dorsin) jatkaa ilmestymistään väärinä aikoina vääriin paikkoihin.
Kymmenosaista Solsidanin kakkoskautta seurataan AVA:n sunnuntai-illoissa kello 21.00. Jaksot ovat katsottavissa MTV Katsomossa suoratoistona sekä 30 vuorokauden ajan tv-esityksestään.
Huippusuosittu Moderni perhe (Modern Family, 2009) jatkuu niin ikään tammikuun 18. päivä. Sarjaa seurataan heti Solsidanin jälkeen kello 21.30-ohjelmapaikalla.
Moderni perhe on palkittu nyt viisi kertaa peräkkäin parhaan komediasarjan Emmy-palkinnolla tullen tasoihin edellisen ennätyksenhaltijan, Frasierin kanssa.
Kuudennen kauden alussa vastanaineet Mitch (Jesse Tyler Ferguson) ja Cam (Eric Stonestreet) ovat palanneet häämatkaltaan, Dunphyn perhe on viettänyt autuaan kesän murrosikäisen Alexin (Ariel Winter) ollessa poissa ja Gloriaa (Sofia Vergara) ottaa päähän Jayn (Ed O’Neill) epäsiisti vanhan miehen olemus.
ty-burell
Modernin perheen 6. kausi koostuu 24 jaksosta. Jaksot ovat nähtävissä MTV Katsomossa suoratoistona ja 14 vuorokauden ajan tv-esityksestään. Ty Burell (kuvassa) on ansainnut sekä Emmy- että SAG-palkintoja roolistaan Phil Dunphynä.
Muista myös tämä: Muodin huipulle Allstars AVA:lla 12.1. alkaen.
Uudet kasvot luotsaavat Muodin huipulle -sarjan spinoffia.
Muodin huipulle Allstars alkaa AVA:lla maanantaina 12.1. kello 21.00. Suositun Muodin huipulle -ohjelman sisarussarjassa nähdään kilpailijoita kahdeksalta ensimmäiseltä tuotantokaudelta.
muodin-huipulle-allstarsSarjan juontajana nähdään huippumalli Angela Lindvall ja mentorina Marie Claire -lehden päätoimittaja Joanna Coles.
Tuomaristossa vakiojäseninä ovat muotisuunnittelijat Isaac Mizrahi ja Georgina Chapman. Mizrahi on tehnyt töitä muun muassa Liz Claibornelle ja Chapman on toinen Marchesa-merkin luojista.
Muodin huipulle Allstarsin 1. tuotantokausi on 12 jakson mittainen. Jaksot on nähtävissä MTV Katsomossa suoratoistona sekä viikon ajan tv-esityksen jälkeen.