Marianne Kallion vetämä Xtreme Car Babe 2017 -kauneuskilpailu järjestetään 30.9.-1.10.2017 Lahden Messukeskuksessa järjestettävän Autot ja Viihde –viikonlopputapahtuman aikana.
Kilpailussa etsitään kaunista, mainosmalliksi sekä pr-tehtäviin soveltuvaa, seksikästäkin autotyttöä. Voittajan valitsee paikan päällä tuomaristo ja finaalissa nähdään alla näkyvät 10 upeaa kaunotarta.

Äänestä Xtreme Car Babe 2017 –suosikkiasi artikkelin alaosasta.
Tässä finalistien kuvat ja omasanaiset esittelyt.

1. Heini Hämäläläinen, 33, Vantaa


Ammatti: showtanssija/ esiintyvä taiteilija
Kuvaile hieman itseäsi: Olen iloinen ja positiivinen persoona. Tykkään haasteista ja uusien asioiden opettelusta.
Mitä harrastat: Showtanssi, baletti, tankotanssi, laulu ja kirjoittaminen.
Miksi olisit hyvä Car Babe 2017 –voittaja: Olen vanhin kilpailija ja naisethan tunnetusti vaan paranee vanhetessaan.

2. Eveliina Hallapuro, 26, Lapua


Ammatti: Merkonomi/hevostenhoitaja
Kuvaile hieman itseäsi: Spontaani, rajoja rikkova, urheilullinen. Ja kun Pohjanmaalta ollaan, niin tästä paketista löytyy lujaa tahtoa, huumorintajua ja päättäväisyyttä.
Mitä harrastat: Hevosurheilu on mulle elämäntapa ja harrastus.
Miksi olisit hyvä Car Babe 2017 –voittaja: Olen edustava ja katseen kestävä, enkä säikähdä isojakaan hevosvoimia. Laajalla huumorintajulla varustettu ja positiivisella asenteella aina mukana!

3. Jenna Julia Tossavainen, 22, Helsinki


Ammatti : Valmistun media-assintentiksi vuonna 2019.
Kuvaile hieman itseäsi: Täydellinen itselleni ja ystävilleni. Olen erittäin laajasti lahjakas ja potentiaalinen. Oon extempore ihminen, mä meen ja teen hulluna kaikkea mitä mieli tekee. Haluun aina ajatella laajasti ja oppia ymmärtämään kaikkien ihmisten käytöstä.
Harrastukset: Jooga, valokuvaus, malleilu ja uusiin asioihin tutustuminen. Biletys ja hauskanpito yleensäkin. Kaverit, vbloggaus, yms. kaikki kiva, mitä tekee mieli vaan hetkessä tehdä.
Miksi minä olen paras Car Babe 2017 voittaja? Mä oon rohkea ja fiksu. Erittäin hyvä edustamaan. Saan paljon aikaiseksi. Mulla on mahtavia visioita, mitä lähden mielelläni toteuttamaan. Oon energinen, kaunis ja sosiaalinen. Ja kirsikkana kakun päälle rakastan autourheilua, bensan tuoksua ja kumien vinkumista.

4. Elisabeth Unonius, 24, Helsinki


Ammatti: Opiskelija
Kuvaile hieman itseäsi: Olen valloittava persoona, jolla hymy on aina herkässä, mutta temperamenttinen puoli myös löytyy. Olen helposti lähestyttävä ja lämmin luonteeltani.
Mitä harrastat: lenkkeilyä, kuntosalia ja syömistä.
Miksi olisit hyvä Car Babe 2017 –voittaja: Olen energinen ilopilleri, jolta asennetta ei puutu!

5. Eva-Lisette Kadir, 21, Oulu/Inari


Ammatti: Myyjä
Kuvaile hieman itseäsi: Olen jokapaikanhöylä kaikessa! Menen ja teen sitä, mikä juuri sillä hetkellä tuntuu oikealta ja toimin välillä jopa ”ajattelemattomasti”. Elämään täytyy mahtua paljon naurua ja sen takia olen tällainen ”Go with the flow” -persoona. Ystävät ovat sanoneet, ettei kanssani ole koskaan tylsää hetkeä!
Mitä harrastat: Autoja (näyttelyt, vauhtiajot, rallit).
Miksi olisit hyvä Car Babes 2017 –voittaja: Car Baben täytyy rakastaa autoja ja ymmärtää niiden päälle jotain, tässä puhutaan autoista samalla tavalla kuin naisista. Auton täytyy olla hyvin laitettu ja nainen tulee koriteeksi ”pisteenä i:n päälle”. Olisin hyvä voittaja, sillä harrastan autoja, en pelkää mitään uutta ja räväkämpää Lapin naista saa etsiä!

6. Hanna Hyvönen, 24, Helsinki


Ammatti: Personal trainer, ICT-alan myyjä. Olen lisäksi opiskellut muutaman vuoden fysioterapiaa ja luen avoimessa yliopistossa psykologiaa.
Kuvaile hieman itseäsi: Olen räväkkä sekoitus turkulaista suorasukaisuutta ja savolaista kieroutta. Olen supersosiaalinen ja impulsiivinen ihminen, joten ystävänikin tietävät joutuvansa kanssani uusiin ja odottamattomiin tilanteisiin.
Mitä harrastat: Olen bodannut kuntosalilla 10 vuoden ajan, lisäksi musiikki ja matkailu ovat lähellä sydäntäni.
Miksi olisit hyvä Car Babe 2017 –voittaja: Olen ”mieluummin överit kuin vajarit” -tyyppinen muija. En pelkää heittäytyä tilanteeseen kuin tilanteeseen, eikä kanssani ole koskaan tylsää!

7. Iina Kallinen, 23, Savonlinna


Ammatti: Opiskelen kosmetologiksi tällä hetkellä, mutta teen myös Savolan musteella tatuointeja ja baarimikon töitä ravintola Seurahuoneella.
Kuvaile hieman itseäsi: Olen spontaani, iloisen asenteen ja elämäntyylin omaava nainen. Rakastan naurua ja hassuttelua. Visuaalisuus on yksi hienoimpia piirteitäni.
Mitä harrastat: Harrastan piirtämistä ja maalaamista vapaa-ajallani.
Miksi olisit hyvä Car Babe 2017 –voittaja: Olen persoonallinen lyhythiuksinen nainen, jolta löytyy asennetta, mikä näkyy myös ulospäin. Haluan antaa itselläni olevaa positiivista energiaa ympärilläni oleville ja kannustaa myös muita tekemään ja kokeilemaan uusia asioita elämässään. ”You get what you work for”.

8. Minttu Rauvonen, 26, Helsinki


Ammatti: Palveluneuvoja
Kuvaile hieman itseäsi: Iloinen, energinen, vilkas, suora, rehellinen, tunteellinen ja itsevarma hassuttelija.
Mitä harrastat: Kuntosalia, musiikkia ja mallin hommia.
Miksi olisit hyvä Car Babe 2017 –voittaja: Olen itsevarma, joustava ja ahkera. Minulla on oma intohimoni autoihin. Olen käynyt jopa ammattikoulussa autoasentajalinjaa. Minun mielestä meistä tytöistä jokainen olisi voiton ansainnut, joten en kokisi edes häviäväni, jos en titteliä saa. Tämä kokemus ja nämä ihanat ihmiset kisassa ovat jo voitto itsessään.

9. Titta Riina Kärki, 29, Kouvola


Ammatti: Kampaamo- ja kauneusalan yrittäjä, sairaanhoitajaopiskelija ;)
Kuvaile hieman itseäsi: Aikuinen fiksu nainen, jolla työ/bisneskuviot ovat hyvin hallinnassa. Olen aina ollut todella kova paiskimaan töitä ja nautin vastapainosta, jonka oman yrityksen pyöritys ja hoitsuopinnot tarjoavat. Kauneuskilpailut ovat olleet minulle viihdettä ja tapa tavata uusia ihmisiä sekä pitää vapaa-ajalla hauskaa.
Harrastukset: Ratsastus, lenkkeily, opintoihin liittyvien tiedejulkaisujen tutkiminen.
Olisin hyvä Car Babe 2017 -voittaja, koska Suomeen tarvitaan rohkeita show’n tekijöitä, sytyn kun nään yleisön edessäni ja annan palaa, kunnon Car Babe on rohkea ja näyttävä pakkaus, fiksu kaunotar eikä mikään pelkkä keulakoriste ;). Haluan kasvattaa loistavan Autot ja viihde -tapahtuman näkyvyyttä, jossa tarjolla on uusimmat tuulet niin tuning-puolelta kuin vanhan ajan glamour-Amerikan autopuolelta.

10. Anu Nurminen, 24, Seinäjoki


Ammatti: Palveluvastaava, promoottori, myyjä.
Kuvaile hieman itseäsi: Tumma ja tulinen.
Mitä harrastat: Ratsastusta ja palailen takaisin salitreenien pariin.
Miksi olisit hyvä Car Babe 2017 –voittaja: Katson kokemukseni aiemmista kilpailuista, promootioista ja esiintymisistä olevan edukseni. Olen sanavalmis, sosiaalinen, avarakatseinen nuori nainen pohjanmaalaisella sisulla varustettuna. Lisäksi viihdyn autojen parissa.

Äänestä tästä suosikkiasi!
[poll id=”169″]
Autot ja Viihde -viikonlopun yhdistelmäliput myynnissä ennakkoon tiketissä.
Kuvat: Mikael Häggblom, paitsi Eva-Lisette Kadirin kasvokuva, sekä Anu Nurmisen autokuva: Top Focus J. Pihlaja