”Viimekskii se meni aikalailla omalla painollaan ja oli ihan v!#un hauskaa! Soitettiin hyviä biisejä ja otettiin puheluja vastaan. Se oli tosi lepposaa ja sen takia mä haluan tulla uudestaan”, sanoo Petri Nygård.
Räppäri Petri Nygård juontaa NRJ:n Ilta -lähetyksen perjantaina 4.11. Radiodebyyttinsä NRJ:n Illassa Nygård teki viime talvena. Juontovisiitti sai aikaan palautteiden vyöryn ja Nygårdia on toivottu takaisin radioaalloille. NRJ:n Ilta ja Petri Nygård Vol. 2 tulee taatusti sisältämään jälleen säädytöntä menoa, räävitöntä läppää ja mieletöntä musiikkia.
Petri Nygård on noussut ilmiömäiseen suosioon. Hänen tuorein albuminsa Kaikki tai ei mitään on myynyt kultaa ja levy pysytteli albumilistan kärjessä useita viikkoja. Nyt kaikki Nygårdin hankalasti saatavilla olevat hitit on kerätty yksiin kansiin kokoelman muodossa. Petrin 29 syntiä – kaikki vitun hitit julkaistaan 16.11.
Petri Nygårdin show kuullaan NRJ:n taajuuksilla perjantaina 4.11. klo 18-21.
”Ai että! Se on taas sen aika. Mä tuun ottaa radioaallot haltuun. Mun oma show NRJ:llä. Mitä v!#@uu vaan on tulossa!” hehkuttaa Nygård.