Lady Gaga on paljastanut kärsineensä bulimiasta. Hän kertoi halunneensa lukioikäisenä olla niin kovasti ”laiha pieni ballerina”, että kävi oksentamassa ruokailujen jälkeen. Gaga kertoi asiasta ollessaan yllätysesiintyjänä Los Angelesilaisessa koulussa järjestetyssä nuorten naisten konferenssissa.
Tapahtuman emäntänä toimi Maria Shriver, Arnold Schwarzeneggerin vaimonakin tunnettu Kennedyn klaanin edustaja. Kun puhe kääntyi ulkonäköön ja minäkuvaan, Lady Gaga vastasi erään oppilaan kysymykseen kertomalla olleensa nuorena niin epävarma, että sairastui bulimiaan.
Tähti kertoi, että onnistui tervehtymään ilman lääkärin apua. Hän huomasi jatkuvan oksentamisen vaikuttavan lauluääneen. ”Ääneni huononi, koska vatsahapot eivät tee äänihuulille hyvää. Jos teillä ei ole tällaista syytä lopettaa oksentamista niin muistakaa, että se on myös hyvin vaarallista”, hän totesi.
Lady Gaga myös muistutti, että kuvat ja videot esiintyvistä taiteiijoista ovat lähes aina manipuloituja eivätkä siis vastaa todellisuutta.