Laulaja Viivi Orvasto, 30, on kuollut: ”Jätti lähtemättömän jäljen musiikillaan”

Laulaja ja lauluntekijä Viivi Orvasto on kuollut. Orvaston Facebook-sivuilla julkaistun muistokirjoituksen mukaan 30-vuotias laulaja nukkui pois rauhallisesti 17. joulukuuta. Hän sairasti keuhkosyöpää.

– Viivi jätti niin moniin lähtemättömän jäljen pelkällä olemassa olollaan, mutta myös musiikillaan. Viiville musiikissa erityisen tärkeää olivat sanat. Ne sanat ovat saaneet koskettaa ja hoitaa. Toivottavasti Viivin tekemät biisit saavat tehdä sitä myös jatkossa, vaikka uusia ei enää olekaan tulossa, muistokirjoituksessa sanotaan.

Orvasto päivitti kuulumisiaan Instagram-tilillään vielä kolme viikkoa sitten ja kertoi, että hänet on siirretty Terhokotiin.

– Outoa miettiä miten vuosi sitten ahkeroin musiikkiunelmieni eteen ja tällä hetkellä taistelen sitä vastaan, ettei keuhkosyöpä veis mua ihan heti täältä. Elämä on ihmeellisen arvaamatonta. Älkää lykätkö liikaa asioita huomiseen. Koskaan ei tiedä mitä tapahtuu, Orvasto kirjoitti.

Viime keväänä hän voitti valtakunnallisen #HITTI2020-biisikilpailun kappaleellaan Liian paikallaan. Hän ehti äänittää kappaleen ennen kunnon heikkenemistä ja se julkaistiin Sony Music Entertainmentin toimesta Spotifyssa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Orvaston kuolemasta uutisoi ensimmäisenä Ilkka-Pohjalainen verkkosivuillaan.

Lue myös:

Seiska: Rankka vuosi ajoi juontaja Janni Hussin burnoutin partaalle – ”Jolle on järjen ääneni”

Kourtney Kardashian suree perheensä realitysarjan päättymistä ja paljastaa, mitä jää kaipaamaan


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.