Entinen taitoluistelija Laura Lepistön ja hänen Tommi-rakkaansa perhe kasvoi poikavauvalla kaksi kuukautta sitten. Laura haluaa nyt keskittyä äitiyteen.

– Lapsen syntymän myötä arjestani on tullut ihan erilaista. Nyt olen lähes 100 prosenttisesti äitiyslomalla ja poissa työkuvioista. Toistaiseksi meidän vauva on nukkunut tosi hyvin ja herää ainoastaan pari kertaa yössä, joten me vanhemmatkin olemme saaneet nukuttua. Koska minulle uni ja nukkuminen on ollut tärkeätä, niin eniten pelkäsin, etten saa vauvan myötä nukuttua, Laura Lepistö kertoi Metropolille Matinkylään avatun Fressi-kuntosalin avajaisissa.

Raskauden tuomiin muutoksiin vartalossa Laura suhtautui positiivisesti. Hän kertoo raskausajan sujuneen hyvin.

– Olen iloinen, että muutokset tuntuivat ainoastaan hyvältä. Totta kai tiesin, että loppuraskaus tuntuu varmasti raskaalta. Olo ei ollut siinä vaiheessa enää kaikista mukavin. Raskaus sujui kohdallani kuitenkin tosi hyvin, sillä vedin vielä kaksi viikkoa ennen laskettua aikaa luisteluleirejä.

Kuva: AOP

Laura ei ole kertonut lapsen nimeä julkisuuteen, koska ristiäiset ovat vielä järjestämättä.

– Nimi on jo päätetty! Meillä oli raskausaikana muutama vaihtoehto lapselle, mutta kun näimme hänet ensimmäisen kerran, niin nimi oli selkeä.

Laura on mukana tammikuussa Uros Live -areenalla esitettävässä Lumikuningatar -jääshow´ssa. Hän oli lupautunut esitykseen mukaan jo ennen raskaaksi tulemista.

– Olen käynyt vasta kerran jäällä synnytyksen jälkeen ja nyt alan käymään kerran viikossa. Näillä näkymin olen mukana esityksessä, sillä olen palautunut sen hyvin raskaudesta. Minulla oli alun perin tarkoitus olla isompi rooli, mutta nyt näyttää siltä, että minulla on pienempi rooli. Nyt pitää kuitenkin mennä sen mukaan, miten kroppa antaa periksi. Kohdallani ei tulla vielä näkemään kolmoishyppyä.

Lue myös:

Anna: Laura Lepistölle äitiys ei ollut itsestäänselvyys – urheilu-uran vaikutukset pysäyttivät: ”Aloin hiljalleen ymmärtää”

Lasta odottava Laura Lepistö löysi lempeyden kehoaan kohtaan: ”Nyt just ei tarvitse taipua taivutuspiruetteihin tai kolmoishyppyihin”

Laura Lepistö esitteli pyöristyneen vauvamahansa avannossa – ”Mulla avanto aina eniten tuntuu mahassa”