Laulaja Elton John ei ole kovin ihastunut kollegaansa Madonnaan. Hän ei myöskään ole pahemmin peitellyt tunteitaan vuosien varrella. Nyt mies on jälleen sivaltanut tähden suuntaan todeten tämän uran olevan ohi.
– Miksi hän on niin kuin painajainen? Anteeksi, mutta hänen uransa on ohi. Hänen kiertueensa on ollut katastrofi, eikä se voisi sattua suuremmalle nartulle, Elton John sanoi Australialaisessa tv-ohjelmassa.
Elton John kantaa Madonnalle kaunaa muun muassa siitä, että tämä on väittänyt Eltonin ystävän Lady Gagan kopioineen Born This Way -hitissään Madonnan Express Yourself -kappaletta.
Madonna on miehen mielestä kohdellut Lady Gagaa röyhkeästi, eikä tämän kannattaisi arvostella toisia, koska Madge itse on menettänyt uskottavuutensa artistina uuden materiaalinsa myötä.
– Jos Madonnalla olisi yhtään maalaisjärkeä, hän olisi tehnyt sellaisen levyn kuin Ray of Light oli ja pysynyt erossa tanssimusiikista. Hän olisi ollut loistava pop-laulaja ja tehnyt loistavia pop-levyjä, jonka hän kyllä osaa. Mutta ei, hänen täytyi todistaa jotain… Hän näyttää nykyään aivan markkinoiden stripparilta!
Lähteet: IL, The Sun

Elton ei ole Madonnafani. Kuva: Steve Klein