Omaa Maria! -talkshowtaan Nelosella vetänyt Maria Veitola aloittaa uuden pestin AVAn Muotitietoinen-ohjelman puikoissa.
Muotitietoinen on ohjelma tyylinsä löytäneille ja sitä hakeville, muodin orjille ja pukeutumisen noviiseille. Ohjelman juontaa tauon jälkeen ruutuun palaava, tyylille omistautunut muodin edelläkävijä Maria Veitola. Muotitietoinen nähdään AVAlla maanantai-illoissa 12. marraskuuta klo 21 alkaen.
10-osaisessa ohjelmasarjassa paneudutaan muodin uusimpiin suuntauksiin, etsitään tyyli-inspiraatioita ja kyläillään suomalaisten, uuden sukupolven muodinluojien luona selvittämässä heidän luovuutensa lähteitä. Suunnittelijavieraita ovat mm. Sasu Kauppi, Hanna Saren ja R/H-suunnittelijakaksikko.
Ohjelmassa nähdään myös, kuinka suositut muotibloggaajat toteuttavat katsojien tyylien päivityksiä ja antavat vinkkejä pukeutumiseen, säväyttävästä asustamisesta vaatekaapin klassikoihin. Tyylipäivityksiä toteuttavat muotiblogeistaan tunnetut Thing For The Bling -blogin Teemu Bling, Auroran henkarit -blogin Aurora Pöntinen, Strictly Style -blogistaan tunnettu Hanna Väyrynen, Muoti Mielessä -blogia pitävä Anne Melender sekä vintagetyyliä arvostava Nelliinan vaatehuone -blogin Niina Tapojärvi.
Maria Veitolalle muoti on rakas harrastus
Maria Veitola, 39, on toimittaja, talk show -juontaja ja näyttävästä pukeutumisestaan tunnettu nainen, jolle muoti on rakas harrastus. Maria on vaikuttunut suomalaisesta muotimaailmasta, persoonallisista katutyyleistä ja innovatiivisista suunnittelijoista.
”Olin tosi ilahtunut, kun minua pyydettiin ohjelmaan mukaan, koska rakastan muotia. Odotan innolla suunnittelijoiden työhuoneilla tapahtuvia haastatteluja. Olen aina halunnut tukea kotimaisia suunnittelijoita ostamalla heidän luomuksiaan ja käyttämällä niitä mahdollisimman paljon. On mielenkiintoista nähdä missä luova työ tapahtuu ja yrittää päästä suunnittelijoiden pään sisään”, kertoo Maria Veitola uudesta pestistään.
”Pukeutuminen on tapa ilmaista itseä ja pitää hauskaa. Minusta on hauskaa leikkiä tyyleillä. Ja ajattelen yleensä, että mieluummin överit kun vajarit”, lisää Veitola.
Muotitietoinen-sarjan on AVAlle tuottanut Moskito Television.
Muotitietoinen AVAlla maanantaisin 12.11. klo 21 alkaen.