Michael Jacksonin vuokraaman kartanorakennuksen, jossa hän kuoli 25.7.2009, kalusteet huutokaupataan tänä viikonloppuna. Fanien kaipaama Jackson ei omistanut kalustoa, mutta myyjät ovat varmasti mielissään, kun tavaroiden arvo on moninkertaistunut Jackon kuoleman johdosta.
Huutokaupanpitäjät eivät uskalla kutsua huutokauppaa Michaelin nimellä lakisyistä, mutta ovat keksineet mainostaa tapahtumaa sen nyt kuuluisalla osoitteella, paikka jossa legenda kuoli – 100 North Carolwood Drive. Tavaroiden arvoksi arvioidaan nyt noin 300 000 euroksi, mutta huutokaupan pitäjät uskovat ”vain taivaan olevan rajana”, on kuitenkin kyse yhdestä maailman tunnetuimmasta ihmisestä – hänen faninsa ovat ehkä fanaattisimpia koko maailmassa.
Myynnissä on mm. keraaminen kukko, jossa on liitutaulu ja Michaelin lapset ovat kirjoittaneet siihen viestin: ”Rakastan isiä/Minä <3 Isi. Hymy on ilmaista.” Toinen silmiinpistävä esine on Michaelin makuuhuoneessa oleva peili johon on käsinkirjoitettu teksti: ”Juna, täydellisyys maaliskuu huhtikuu täyttä vauhtia toukokuu.”
Katso kuvia myytävistä esineistä