Yhdysvaltalainen Chris Mendiola, 26, on erittäin eläinrakas. Hän sai koiransa Bearin vuonna 2010 ja huomasi, että sen vatsassa oli tatuointi. Hänestä oli vastenmielistä, että kukaan tatuoisi koiransa. Mies on kaikenlaista eläinten kehojen muokkausta vastaan.
– Ajattelin, että se on syvältä, mies kertoi tatuoinnista.
Hiljattain Mendiola päätti osoittaa koiralleen tukea ottamalla samanlaisen tatuoinnin.
– Ne jotka tuntevat Bearin tietävät, että joku aiemmista omistajista hankki sille tatuoinnin. Voin pahoin ajatuksesta, että jotkut ihmiset oikeasti tatuoivat lemmikkinsä, joten tänään otin hänen tatuointinsa, mies kirjoitti Facebook-sivullaan, missä myös julkaisi kuvat itsensä ja koiransa tatuoinneista.
Tatuoinnin nähneet ihmiset kuitenkin totesivat Mendiolalle, että kyseinen tatuointi on koirilla Yhdysvalloissa melko yleinen ja se tarkoittaa, että ne on kastroitu. Monet tietenkin vitsailivat, onko Mendiolakin kenties kastroitu.
Kuva koiran ja miehen vastaavista tatuoinneista levisi pian Twitteriin. Nyt Mendiola on kuitenkin pyörtänyt aiemmat sanansa siitä, että uskoi koiran entisen omistajan teettäneen koiralle tatuoinnin. Hän väittää tienneensä täsmälleen, mitä tatuointi merkitsi, ja että hän ei kadu sen ottamista.
– Puhuimme eläinlääkärin kanssa tatuoinnista. Tiesin, mitä se tarkoitti, mies väitti.


Lähde: BuzzFeed
Kuva: Twitter / Holly Brockwell
(Kuvituskuva ei liity tapaukseen.)