Miss Suomi -organisaatio joutui tällä viikolla suuren kohun keskiöön, kun kisan kesken jättänyt Nicole Söderström syytti organisaatiota muun muassa tiettyjen finalistien suosimisesta.

– Minusta tuntuu, että sieltä valikoitiin vain ne lempparitytöt, ja jos sinä et niihin kuulunut, niin sinun oli todella vaikea päästä siihen porukkaan mukaan, Söderström kommentoi omalla Instagram-tilillään.

Muut missikokelaat eivät ole kokeneet, että heitä syrjittäisiin missiorganisaation toimesta. Useampi finalisti kiisti Söderströmin väitteet muun muassa Iltalehden tuoreessa haastattelussa.

Nyt yksi Miss Suomen kruunua tavoittelevista kokelaista, Emmi Suuronen on kommentoinut tapausta hyvin avoimesti oman Instagram-tilinsä Stories-osuudessa. Suuronen kertoo loukkaantuneensa Söderströmin väitteistä.

– Minua ovat loukanneet Nicole Söderströmin puheet, koska ne ovat epäreiluja muita kilpailijoita kohtaan, Suuronen toteaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Suuronen ei ole huomannut minkäänlaista syrjintää Miss Suomi -kilpailuissa. Hän painottaa, että kilpailu on aina kilpailu, eikä menestys synny itsestään.

– Asioiden eteen pitää tehdä töitä, oli kyse sitten työpaikasta, koulupaikasta tai unelmien autosta. Se halu ei riitä, vaan asioiden eteen pitää tehdä jotain. Siksi minua on loukannut se, mitä Nicole väittää julkisesti, nainen summaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Minttu Kaulanen laukoo suoran mielipiteensä missikohusta – ei säästele sanojaan: ”Rupesi ärsyttämään pa*kanpuhuminen”

Miss Suomi -kilpailun kesken jättäneeltä Nicole Söderströmiltä rajuja syytöksiä missiorganisaatiota kohtaan – ”Tuntuu pahalta”