Coca-Colan Share A Coke -kampanja tuo 150 suosituinta suomalaisnimeä pulloihin. Omalla nimellä varustettuja Coca-Cola-juomia voi bongata kaupoista läpi kesän. Share A Coke -promootiot ovat näyttävästi mukana kesän festareilla ympäri Suomen.8cbf4dc408cebd65_400x400ar
Ikoninen Coca-Cola-logo korvataan suomalaisnimillä
Coca-Cola ilahduttaa fanejaan tuomalla kauppoihin nimikoituja Coca-Cola-pulloja. Suomessa Coca-Cola ja Coca-Cola Zero -pullojen etiketteihin on valittu 150 yleisintä suomalaisnimeä. Etunimien lisäksi pulloja koristavat muutamat yleisnimet, kuten ”veli”, ”ukki”, ”rakas” jne., joiden avulla jokaisen on helppo ilahduttaa läheistään, vaikka juuri omaa nimeä ei löytyisikään.
– Korvaamme Coca-Cola-logon pakkauksissamme ensimmäistä kertaa pitkän historiamme aikana ja mikä sen parempaa kuin paikata se faniemme nimillä! Share A Coke -kampanjan tarkoituksena on kutsua ihmiset pitämään hauskaa, löytämään tuotteistamme ystävien ja perheenjäsenten nimiä sekä jakamaan Coca-Cola-juoman heidän kanssaan, kertoo Coca-Cola Suomen brändivastaava Maija Mäkirinne.
Coca-Colan Share A Coke -kampanja jatkuu läpi kesän
Coca-Colan Share A Coke -kampanja alkoi virallisesti 22.4., kun nimikkopullot saapuivat ruokakauppoihin. Share A Coke on mukana läpi kesän nuorten tapahtumissa ja musiikkifestivaaleilla, kuten Pori Jazzeilla, Weekend Festival -tapahtumassa Helsingissä ja Ruis Rockissa Turussa. Tapahtumien Share A Coke -promootioissa kuluttajilla on ainutlaatuinen mahdollisuus saada juuri omalla nimellään varustettu Coca-Cola, jos kaupoista ei oikeaa nimeä löydy. Kampanjaa voi seurata ja fanittaa myös shareacoke.fi -sivustolla, jossa on mahdollisuus jakaa nimikoituja Coca-Cola-tölkkejä ystävilleen digitaalisesti. Coca-Cola-fanit eivät ainoastaan korista pullojen etikettejä, vaan ovat myös tähtinä kesän aikana nähtävässä TV- ja ulkomainonnassa. Lontoossa kuvatun TV-mainoksen tähdet ovat Englannissa asuvia suomalaisnuoria, jotka lähettävät terveisiä suomalaisille läheisilleen.
Muun muassa seuraavat nimet löytyvät etiketeistä: (Lähde: Väestöliiton 12-29v suosituimmat nimet)
Ville, Mikko, Antti, Laura, Teemu, Jenni, Janne, Niko, Joni, Sami, Heidi, Juho, Anna, Jani, Joonas, Toni, Hanna, Johanna, Henri,, Tuomas, Markus, Lauri, Sanna, Aleksi, Jenna, Elina, Juha, Jussi, Maria, Jesse, Mika, Tiina, Henna, Tomi, Noora, Minna, Matti, Anni, Suvi, Tommi, Jonna, Jaakko, Jere, Timo, Juuso, Tiia, Emma, Olli, Niina ja Mari.