Huuto.netistä löytyy aika ajoin varsin erikoisia myynti-ilmoituksia, joiden sisällöstä voisi päätellä kyseessä olevan jonkin asteinen läppä. Seuraavan ilmoituksen luonteesta tuskin lienee erimielisyyttä. Huuto.netissä on nimittäin myynnissä paikka poikabändissä, vaatimattomaan 50 000 euron hintaan!
Hulvattomassa ilmoituksessa etsitään nuorukaista räppäriksi Teflon Brothers -yhtyeeseen seuraavalla tekstillä:
Etkö jaksa käydä kouluja, vaan haluat heti käsiksi leveään leipään, VIP-bileisiin tai vaikkapa missien jatkoille? MM-kultabileet, lukemattomat abiristeilyt ja tyylikkäät musiikkivideot voivat kuulua elämääsi. Nyt on käsillä elämäsi tilaisuus, jota ei kannata sivuuttaa. Universal Music Finlandille levyttävässä Teflon Brothersissa on nyt räppärin paikka avoinna hintaan 50 000 euroa.
Myynti-ilmoituksen tiedusteluosiossa myös kukkii huumori. Vaihdossa on tarjottu esim. vuosimallin 1997 Ford Mondeota aluvantein. Kohteen ilmoittaja jatkaa osiossa läppälinjaa vastaamalla mm. yhden tiedustelijan kysymykseen näin:
Tiedustelija
Voiko tarjouksen tehdä lähes 50-kymppinen nuori nainen, joka suunnittelee uranvaihtoa?

Myyjä
Ehdottomasti!
Teflon Brothers -yhtyeen musiikkivideo Seksikkäin Jäbä (feat Stig & Meiju Suvas) on kerännyt YouTubessa jo lähes 2 miljoonaa katselukertaa. Kohteen myyjäksi on merkitty yksi Teflon Brothers -yhtyeen kolmesta nykyjäsenestä, Heikki Kuula. On ilmoitus sitten täysi läppä tai ei, viihdyttävä se ainakin on.
[button1 url=http://www.metropoli.net/kilpailut/100-ilmaista-lippua-sikabileisiin]VOITA LIPUT SIKABILEISIIN TÄÄLTÄ![/button1]