On monia syitä katsoa olympialaisia televisiosta. Olympiajoukkueen edustajia pidetään aikamme jumalina. Erinomaisuus ei jää ainoastaan urheilulliseen suorituskykyyn vaan se liittyy myös ulkonäköön. Urheilijoiden vartalot ovat täydellisiä ja jokainen heistä uhkuu päättäväisyyttä, luottamusta ja voimaa.
Victoria Milan -pettämissivusto pyysi suomalaisia jäseniään äänestämään kaikkien olympiaurheilijoiden joukosta niitä miehiä ja naisia, joiden kanssa he haluaisivat mieluiten olla salasuhteessa. Äänestykseen vastasi 4533 jäsentä, joista 1053 oli naisia ja 3480 miehiä.
Suomalaisten naisten joukossa uimarit ovat selkeästi suosittuja, sillä kymmenen halutuimman listalta löytyy peräti neljä uimaria – Ryan Lochte, Michael Phelps, James Magnusson ja Camille Lacourt. Suomalaiset miehet taas näyttävät suosivan tenniksen pelaajia. Seksikkäimmiksi pelaajiksi nousivat Venäjän Maria Sharapova, tanskalainen Caroline Wozniacki sekä Serbian Ana Ivanovic.
Suomen omasta olympiajoukkueesta kymmenen halutuimman joukkoon pääsivät uimari Emilia Pikkarainen ja juoksija Jonathan Åstrand.
LONTOON OLYMPIAJOUKKUEIDEN HALUTUIMMAT URHEILIJAT TOP-10
Naiset:
1. Maria Sharapova – Venäjä
2. Hope Solo – USA
3. Ana Ivanovic – Serbia
4. Moa Hjelmer – Ruotsi
5. Leryn Franco – Paraguay
6. Darya Klishina – Venäjä
7. Caroline Wozniacki – Tanska
8. Emilia Pikkarainen – Suomi
9. Emma Green Tregaro – Ruotsi
10. Zara Phillips – Iso-Britannia
Miehet:
1. Ryan Lochte – USA
2. Usain Bolt – Jamaica
3. Michael Phelps – USA
4. Roger Federer – Sveitsi
5. Clemente Russo – Italia
6. Aldo Montano – Italia
7. James Magnussen – Australia
8. Camille Lacourt – Ranska
9. Jonathan Åstrand – Suomi
10. Adam Van Koeverden – Kanada
Victoria Milan on vakiinnuttanut asemansa Euroopan nopeimmin kasvavana deittisivustona avioliitossa ja parisuhteessa eläville ihmisille, jotka etsivät salaista suhdetta vakituisen suhteensa rinnalle. Sivustoa käyttää jo 95 000 jäsentä Suomessa. Profiilin voi perustaa ilmaiseksi ja anonyymisti 60 sekunnissa ja selata nopeasti läpi tuhansia samalla tavalla ajattelevia miehiä ja naisia.
Vieraile sivustolla osoitteessa
www.victoriamilan.com
”Elvytä intohimosi – hanki salasuhde!”