Lääkäri Pippa Laukan luotsaama Olet mitä syöt -ohjelma saa odotettua jatkoa, kun sarjan tuore kausi starttaa MTV3-kanavalla keskiviikkona 22.9. klo 20.

Yksi uuden kauden julkkisosallistujista on suosittu mediapersoona ja tosi-tv-tähti Niko Saarinen. Saarinen paljastaa hämmentyneensä, kun häntä pyydettiin mukaan ohjelmaan.

– Minä suutuin. Ihmettelin, että miksi minä? Olen aina seurannut Olet mitä syöt -sarjaa, ja olin kauhuissani, että mitä minä teen siellä, Saarinen kertoo nauraen Metropolille.

– Mutta kyllä minulle pian selvisi, että minun elintavoissani on kyllä todella paljon parannettavaa, hän lisää.

Saarinen sanoo ohjelman castaajan huomauttaneen hänelle, että hän tilaa somen perusteella usein hyvin epäterveelliseltä näyttävää noutoruokaa. Samalla Saariselle selvennettiin, että ohjelman tarkoituksena ei ole pistää osallistujia dieetille, vaan auttaa heitä parantamaan elämäntyyliään kokonaisvaltaisesti.

– Aluksi pelkäsin, että pystynköhän minä tekemään muutoksia. Että olenko minä vähän turha hahmo tässä ohjelmassa. Mutta kyllä minä sitten heti ensimmäisen kuvauspäivän jälkeen tajusin, että olen ihan oiva valinta, Saarinen painottaa.

– Olen huono tunnistamaan omia ongelmiani. Mutta jos joku toinen tuo ne esille minulle, niin se auttaa minua muuttamaan asioita. Tämä oli yksi kantava syy, miksi lähdin ohjelmaan mukaan.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Niko Saarinen ennen muutosta. Kuva: MTV

Saarinen kehuu ohjelman tuotantotiimiä vuolain sanoin.

– Olet mitä syöt -sarjan tuotanto on varmasti yksi lämminhenkisimmistä, mihin olen urallani törmännyt. Heistä todella välittyi se, että he huolehtivat meistä osallistujista. Kaikki se tuki, mitä heiltä ja Pipalta sain – sitä ei voi ostaa rahalla, Saarinen summaa.

Lue myös:

Koronaan sairastunut Niko Saarinen paljasti saaneensa valtavasti törkyviestejä: ”Elämäni mustavalkoisin viikko”

Koronaan sairastunut Niko Saarinen kertoi huonoja uutisia: ”Valitettavasti mä en pääse vielä huomenna messiin”