JJ Mäntysalo
26-vuotias JJ Mäntysalo on Kankaanpäästä kotoisin oleva tee-se-itse-bisnesmies, joka on omien sanojensa mukaan ”kenties Suomen nuorin ja menestynein bisnesmies vailla vertaa.”
JJ on tinkimätön ja peräänantamaton kaveri, joka piti nuoresta iästään huolimatta haaveistaan ja keksinnöstään kiinni. Hän ei luovuttanut eikä antanut periksi, vaan loi itselleen työpaikan oman yrityksen myötä. Opintoihin ei ollut enää aikaa, joten hän jätti ne kesken.
Matkan varrella JJ:llä on ollut paljon epäilijöitä ja hän onkin moneen kertaan kuullut sanottavan: ”Menes poika kotiin kasvamaan.” JJ ei mennyt, vaan jatkoi omien ideoiden läpiviemistä ja kuinka ollakaan, tulosta syntyi.
Miehen menestyksen takana on aimo annos tarmokkuutta ja päättäväisyyttä. JJ on perustanut useita yrityksiä, joista ensimmäinen sai alkunsa vuonna 2011 vihreään teehen pohjautuvasta Mind Spa -rentoutusjuomasta, josta hän teki sopimuksen ruotsalaisen suurpanimon Kopparbergin kanssa. Nykyään juomaa myydään mm. Suomessa, Ruotsissa ja Espanjassa. Lisäksi JJ on osakkaana useissa muissa bisneksissä, joiden toimintaan kuuluu proteiinituotteiden maahantuontia, tapahtumatuotantoa, internetbisneksiä, sekä kilpa-autojen vuokrausta.
Jotta kiireisen miehen aika ei kävisi pitkäksi, hän hyppää tänä kesänä Rata-SM Legends Trophy -luokan kiiturin rattiin koko kaudeksi. Sarjan autot perustuvat perinteisiin 30- ja 40-lukujen amerikkalaisiin coupe- ja sedan-malleihin, jotka kiihtyvät nollasta sataan noin 3 sekunnissa, joten vauhtia ja vaarallisia tilanteita nuoren miehen elämästä ei puutu.