25-vuotias mallikaunotar haluaa epätoivoisesti näyttää sarjakuvahahmo Jessica Rabbitiltä.
Ruotsalaiselle Pixee Foxille on tehty lukuisia operaatioita, joilla naisen ulkonäköä on muokattu radikaalisti.
Nykyään Yhdysvalloissa asuva Pixee on muun muassa poistattanut itseltään useita kylkiluita, nenää on muotoiltu kolme kertaa ja rintoja suurennettu neljästi. Lisäksi naiselle on tehty rasvaimu.
Näihin operaatioihin nainen on käyttänyt rahaa 135 000 dollaria, eli noin 120 000 euroa.

– Tämä on minun juttuni. Pidän todella siitä ja haluan luoda elämäni sen ympärille. Ihmiset tulevat usein sanomaan minulle, että näytän sarjakuvahahmolta. Otan sen kohteliaisuutena, koska se on mitä haluan saavuttaa, Pixee kertoo.
Pixeen tavoittelema ihannevartalo koostuu kapeasta vyötäröstä, pepusta, isoista rinnoista, suurista silmistä ja kauniista kasvoista. Pixee kertoo, että vihdoinkin lääkärit ovat ottaneet hänet vakavasti ja hän on voinut toteuttaa haluamiaan leikkauksia.
Pixee ei pelkästään muokkaa ulkonäköään leikkauksilla, vaan treenaa päivittäin neljästä viiteen tuntia. Hänen ruokavalionsa koostuu lähinnä kasviksista, hedelmistä ja pähkinöistä.
Ensimmäiset leikkaukset Pixee maksoi itse omista säästöistään. Myöhemmin hän on saanut rahoittajiksi fanejaan, jotka seuraavat naisen muodonmuutosta sosiaalisessa mediassa.
https://youtu.be/1qsrxfK6Tts
Lähde: Daily Mail
Kuva: YouTube