Christi Rantis Lally liitettiin vahingossa jalkapallojoukkueen pelaajien äitien viestiryhmään. Sen sijaan, että hän olisi korjannut erehdyksen, hän päätti pitää hauskaa äitien kustannuksella.
Yksi äideistä kirjoitti ryhmään viestin sanoen, että valmentaja Juan halusi tavata treenien jälkeen kaikki vanhemmat. Muut ryhmän jäsenet vastasivat ”ok”, mutta Rantis Lally kirjoitti:
– Minun lapseni on tiimin paras… kunhan totesin.
Sen jälkeen hän lisäsi:
– Tarkoitan, että hänellä on aitoa lahjakkuutta.
Yksi äideistä tarttui syöttiin kysyen:
– Hyvä hänelle. Miksi hän sitten pelaa kylän tiimissä?
– Uskon, että kun hän on vanhempi, hän tajuaa, kuinka mahtava vaikutus hänen lahjakkuudellaan on ollut muihin lapsiin. Se on hyvin jaloa ottaen huomioon, että hänen lahjansa on huomattu, Rantis Lally jatkoi.
Äidit närkästyivät kuvitteellisella lapsellaan ylpeilevälle Rantis Lallylle.
– Kyse ei ole lahjoista tai tavoitteista, vaan ajasta, jonka lapsi saa oikeasti olla kentällä, eräs äiti totesi.
– Osallistumispalkinnot ovat pienille nössöille pelaajille. Sitä paitsi välipalat ovat olleet kurjia viime aikoina, Rantis Lally vastasi.
– Näemme toisemme myöhemmin tänään, odotan sitä, eräs äideistä totesi hieman uhkaavasti.
Rantis Lally jopa kerskui Christiano Ronaldon sanoneen pojan muistuttavan häntä itseään nuorena.
Lopulta Rantis Lally tunnusti valheensa ja esitteli pahoittelunsa vanhemmille. Erään vihaisen isän kerrotaan silti uhkailleen häntä.
– Sen sijaan, että olisin kertonut, että heillä on väärä numero, tein tämän. Olen kauhea ihminen… olen niin pahoillani, valmentaja Juan, nainen totesi.
Lähde: Mirror
(Kuvituskuva ei liity tapaukseen.)