29-vuotias nainen ottaa sata selfietä päivässä, mutta samalla vaarantaa myös terveytensä.
Kahden lapsen äiti Jacqui Ryland kertoo haluavansa pysyä nuorena. Hän haluaa myös näyttää hyvältä selfiekuvissa, jonka vuoksi hän myöntää piikittävänsä itseensä kiellettyä kasvuhormonia. Ryland tiedostaa, että pakkomielteensä takia hän riskeeraa terveytensä.
– Pistän kasvuhormonia joka aamu. Sen myötä iho näyttää paremmalta, joka saa näyttämään nuoremmalta. Sivuvaikutuksena sydän voi kasvaa, joka on vaarallista. Jos lopetan aineen ottamisen, kahden viikon päästä olen väsyneempi ja tunnen masennusta, hän kertoo televisiohaastattelussa.
Ensimmäisen kerran hän suurennutti rintansa 17-vuotiaana.

– Kun olin koulussa vihasin ulkonäköäni. Vihasin olla lattarintainen, joten halusin tissit. Vihasin hiuksiani ja kaikkea itsessäni. Sitten aloin muuttaa asiaa.
Nykyään Ryland ottaa sata selfietä päivässä ja julkaisee niitä sosiaalisessa mediassa. Hänellä on eri somekanavissa satoja tuhansia seuraajia.
– Jos olen kuntosalilla, otan selfien. Menen illalla nukkumaan, otan selfien. Saan jotain, otan selfien. En ilman suodattimia kuitenkaan. Minulle selfien ottaminen on sama kuin hapen hengittäminen.
Sosiaalisen median suosionsa ansiosta Ryland saa paljon arvokkaita lahjoja ihailijoiltaan. Hän on saanut merkkilaukkujen ja kenkien lisäksi muun muassa television, tietokoneen ja monien tuhansien arvoisen Rolex-kellon.

It’s like a game of spot the difference ???? #bts from today’s shoot loving the camo look right now ????
Kuva, jonka Snapchat ???? Officialladyjac (@jacqui.ryland) julkaisi

Anyone else always 25/8 in their car ????????

Kuva, jonka Snapchat ???? Officialladyjac (@jacqui.ryland) julkaisi


Lähde: The Sun
Kuvat: Jacqui Ryland Instagram