Ihonvärisiin legginseihin pukeutuneen naisen kuva on muistutus meille kaikille, että aina kannattaa vilkaista peiliin ennen kuin lähtee kotoaan. Kuvassa tuntematon nainen on ostoksilla ruokakaupassa ja nopealla vilkaisulla näyttää siltä, ettei hänellä ole lainkaan housuja tai alushousuja. Tarkemmin katsottuna kuitenkin paljastuu, että nainen on pukeutunut ihonvärisiin legginseihin.

Kuva on kiertänyt sosiaalisessa mediassa jo aiemmin, mutta hiljattain siitä tuli taas hitti, kun nainen nimeltään Reannon Allison julkaisi sen Facebook-sivullaan. Allison kuitenkin huomasi kuvassa jotain, mikä on jäänyt aiemmin huomaamatta. Legginseihin pukeutunut nainen nimittäin työntää ostoskärryjä, joissa istuu tyttö, joka näyttää hieman liian vanhalta kärryjen kyytiin.

– Me kaikki olimme niin huolissamme hänen housuistaan, ettemme huomanneet 175-kuukautista kärryissä, Allison kommentoi julkaisemaansa kuvaa.

Kuva on herättänyt niin paljon hämmennystä, että osa kommentoijista ei edes usko sen olevan aito. Mitä mieltä itse olet?

Lähde: Mirror

Kuvat: Pixabay ja Facebook / Reannon Allison