Naisen logiikka ratkaistu?

Spede Pasasen ja Hannele Laurin hauskat väittelyt naisen logiikasta ovat vielä monen muistissa. Jokainen mies tietenkin tietää, että naisen kanssa ei kannata väitellä, ellei varta vasten halua maistaa tappion karvasta kalkkia.

Ehkä naisen logiikan takana kuitenkin piilee jotain, mitä miehet eivät ole tajunneet? Alla olevat kuvat kiteyttävät asian.

Jos olet mies, katso tätä kuvaa ja pohdi, mitä mielitiettysi sanoisi, jos huomaisi sinun pitävän kuvan naisesta, tai jos jossain mielenhäiriössä erehtyisit jopa kehumaan naista. Jos olet nainen, mitä ajattelisit, jos miehesi pitäisi kuvan naisesta?

womans-logic
Jos et pidä kuvasta, olet homo. Jos pidät, olet perverssi.

Toinen testi. Olet sitten nainen tai mies, olisiko sinulla vaikeuksia pitää katseesi koko keskustelun ajan tämän naisen silmissä?

”Silmäni ovat täällä ylhäällä!”

Mitä tästä opimme? Parisuhteessa olevien miesten ei kannata puhua toisista naisista, ei edes vilkaista heitä, puhumattakaan vähäpukeisen naisen kuvan katselusta.

Naisen logiikan lopputulos: mies karttaa muita naisia kuin ruttoa. Onko naisen logiikka siis kuitenkaan älytöntä, vaan onko se pikemminkin äärimmäisen tehokasta manipulointia?

Kuva: Pixabay


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jä vastaus

Your email address will not be published.