Kuka olisi arvannut, että naiset suosivat lihaksikkaita ja varakkaita miehiä. Tähän lopputulokseen tulivat tutkijat, jotka kävivät läpi kuvia, jotka naiset ovat lähettäneet Tubecrush-sivustolle. Sivusto on omistettu kuville, joita naiset ottavat salaa metrossa komeina pitämistään miesmatkustajista.
Sivusto on brittiläinen, ja siellä julkaistavat kuvat on otettu Lontoon metrossa. Myös homomiehet saavat julkaista ottamiaan kuvia sivustolla. Käyttäjät voivat lisätä kommentteja julkaistujen kuvien alle.
Kuvatut miehet voivat pyytää kuvansa poistamista täyttämällä sivustolta löytyvän kaavakkeen. Sivuston perustaja Steve Motion kertoo, että vain muutama mies on pyytänyt kuvansa poistamista. Sivustolla käy noin 3000 vierailijaa päivässä, ja heistä 40 prosenttia on miehiä.
Tutkijat päättelivät kuvista, että naiset ovat aivan yhtä pinnallisia kuin miehet, mitä tulee siihen, mitä he pitävät seksikkäänä. Varakkuuden merkit, kuten kallis kello tai puku, olivat naisten silmissä haluttavia ominaisuuksia, samoin kuin näkyvät lihakset.


Lähde: DailyMail
Kuvat: Instagram / Tubecrush