Hampurilaisista on totuttu näkemään jos jonkinlaisia versioita ja niihin on lisätty eri puolilla maailmaa mitä kummallisimpia eksoottisia lisukkeita, mutta kukaan ei sentään ole rohjennut sekaantua ihmislihaan.
Nyt tämäkin kammottavuus on sitten luotu: Ihmisliha-hampurilainen. Hampurilaisen kehittäneet kaksi lontoolaista kulinaristia eivät itse ole maistaneet ihmislihaa, eikä hampurilaista ole sentään tehty oikeasta ihmisen lihasta, mutta sen maku on kehitetty vastaamaan pahamaineisten kannibaalien kertomuksia ja tuntemuksia ihmislihasta.
Kirjailija ja journalisti William Seabrook on kuvaillut ihmislihan maun olevan kuin ”Hyvin kehittynyt vasikka, ei nuori mutta ei vielä nautakaan.”
Erilaisten kokeilujen jälkeen kulinaristikaksikko päätyi sekoitukseen, johon kuuluu possua, vasikkaa, kananmaksaa ja luuydintä. Tämä ”coctail” ilmeisesti jäljittelee parhaiten ihmislihan makua ja koostumusta.
ihmisliha-hampurilainen-raaka
Kyseenalaista ”herkkua” pääsee maistamaan ainakin Itä-Lontoossa 30. syyskuuta vielä salaisessa sijainnissa avattavassa Terminus Tavern pop-up -ravintolassa (sijainti paljastetaan Twitterissä osoitteessa #terminustavern). Alla oleva kuva esittelee pahamaineisten kannibaalien lausuntoja ja muita puistattavia faktoja ihmislihasta.
walking-dead-burger
Kannibaalihampurilainen kehitettiin juhlistamaan suositun zombie-televisiosarjan The Walking Dead viidennen tuotantokauden alkamista.
Lähde: Metro.uk, kuvat: Fox