Anna-Lucy-Decinque-Instagram
Australialaiset Anna ja Lucy DeCinque sanovat olevansa maailman identtisimmät kaksoset. Naiset ovat päättäneet olla täysin samanlaisia. 31-vuotiaaat naiset asuvat yhdessä ja jakavat elämässään kaiken. Heillä on yhteinen puhelin ja yhteiset vaatteet.
He ovat jopa käyttäneet noin 150 000 euroa samoihin kauneusleikkauksiin näyttääkseen samalta.
Kaiken tämän lisäksi heillä on yhteinen poikaystävä. 33-vuotias Ben Byrne on asunut yhdessä naisten kanssa avoliitossa neljän vuoden ajan. Sähkömekaanikkona työskentelevä Ben tapasi avovaimonsa Facebookissa. Naiset ilmoittivat hänelle, että he tulevat pakettina ja Ben hyväksyi sen.

Mies ymmärtää naisten välisen siteen, koska hän on itse ei-identtinen kaksoisveli.
– Ben kohtelee meitä täysin tasapuolisesti. Jos hän suutelee Annaa, hän suutelee minua heti sen jälkeen ja pitää meitä molempia kädestä kiinni, kun menemme ulos. Emme koskaan ole kateellisia, koska tiedämme hänen rakastavan meitä molempia yhtä paljon. Nukumme kaikki kolme yhdessä. Jotkut sanovat sen olevan inhottavaa, mutta se toimii meillä, Lucy kertoo.
Tulevaisuudessa heillä on aikomus hankkia perheenlisäystä, mutta silloinkin naiset haluavat tulla raskaaksi samaan aikaan.
Lähde: Daily Star
Kuva: Anna ja Lucy Decinquen Instagram-tili