[jwplayer]http://youtu.be/sbV453eEyTk[/jwplayer]
Nissan on julkistanut, että innovatiivinen superauto Nissan Juke-R tulee myyntiin. Sitä valmistetaan hyvin rajallinen erä erikoistilauksesta.
3,8-litraisella moottorilla varustettu ja 257 km/h:n huippunopeuteen yltävä Juke-R esiteltiin maailmalle Dubaissa tämän vuoden tammikuussa. Se sai heti osakseen valtavaa huomiota, jonka ansiosta Nissan on saanut autosta jo kolme tilausta. Niistä kaksi on tullut arvostetuilta dubailaisilta vaikuttajilta. Pohjoismaissa Juke-R kiersi Nissan Rumble –kilpailun yhteydessä maaliskuussa.
Nissan on varautunut valmistamaan Juke-R-superautoja erikoistilauksesta. Tilauksia otetaan vastaan seuraavien neljän viikon aikana ennen kuin niiden valmistus alkaa.
Alkuperäisen Juke-R-konseptin perustana oli mallivuoden 2010 GT-R, mutta nyt valmistettavat autot hyötyvät mallivuoden 2012 GT-R:n voimansiirrosta ja alustasta. Ensimmäiset kolme autoa ovat jo työn alla, ja ne toimitetaan uusille omistajilleen loppukesästä.
“Juke-R suunniteltiin alun perin ainutkertaiseksi konseptiksi, jossa yhdistyy kaksi Nissanin innovatiivista automallia. Vastaanotto Dubaissa oli kuitenkin uskomaton – autosta tehtiin tarjouksia kadulla!” kertoo Gareth Dunsmore, Jukesta vastaava Marketing Product Manager.
”Nähtyämme yleisön reaktion ja saatuamme kolme realistista tarjousta päätimme tehdä konseptista totta. Emme voi pettää ihmisiä, joilla on näin suuri into saada Juke-R kokoelmiinsa. Juke-R on jo nyt ilmiö, ja olen äärettömän ylpeä sen tekemästä vaikutuksesta. Jukesta on luvassa muitakin uutisia myöhemmin tänä vuonna.”
Nissanin kaikkien aikojen innovatiivisimman crossover-mallin ostamisesta kiinnostuneita pyydetään ottamaan yhteys osoitteeseen [email protected].