New Orleansista Fort Lauderdaleen matkalla ollut 21-vuotias Brenda poistettiin koneesta, koska hänen mukaansa hänen kaula-aukkonsa oli liian paljastava.
– Minusta tuntuu kamalalta. En pysty nukkumaan. Itse asiassa se todella vaikuttaa minuun, Brenda kertoo Inside Editionille, joka ei ole julkaissut hänen sukunimeään.
Tarjoilijana työskentelevän Brendan mukaan Spirit Airlinesin henkilökunta syytti häntä ensi humalaisesta käytöksestä ja sanoivat hänen olevan äänekäs ja riidanhaluinen.
– He kysyivät minulta, olinko humalassa. Vastasin että en ollut ja että olin kunnossa.

Tässä vaiheessa Brendan mukaan koneen henkilökunta otti puheeksi hänen kaula-aukkonsa. ja kehottivat häntä peittämään itsensä, koska hän oli liian ”paljaana”. Brendalle ei jäänyt epäselväksi mitä osaa hänen kehostaan he tarkoittivat.
Toinen matkustaja, Cathy Supp, puoltaa Brendan kertomusta ja otti todisteeksi alla olevan kuvan Brendan kaula-aukosta.

Brenda sanoo tilanteen hävettäneen häntä niin paljon, että hän puki takin ylleen. Brendan mukaan lentohenkilökunta yritti keksiä tekosyitä saadakseen hänet pois lennolta.
– Kuulin, että he toivat koneeseen istumapaikalleni lentohenkilökunnan jäsenen, Brenda sanoo.
Myös Cathy Supp poistettiin lennolta.
– Tapa miten he kohtelivat häntä oli kamalaa, Supp kertoi Inside Editionille.
Spirit Airlines on kiistänyt kaikki Brendan syytökset julkaisemassaan tiedotteessa.
– Naisen kaula-aukolla ei ollut mitään merkitystä hänen koneesta poistamisessa. Nainen poistettiin, koska hän oli humaltunut ja muut matkustajat valittivat hänen käytöksestään, lentoyhtiö toteaa lausunnossaan.
Spirit Airlines myös kiistää, että Brenda olisi poistettu koneesta, jotta heidän työntekijälleen olisi vapautunut paikka koneessa.
Alla olevalla videolla Brenda kertoo tapahtuneesta.

Lähde: Inside Edition
Kuvat: YouTube