BoredPanda-sivusto on koonnut kuvia eläimistä, jotka ovat syystä tai toisesta kaljuja. Tututkin kaverit ovat karvattomina todella oudonnäköisiä ja jotkut lähes tunnistamattomia.
Listan ensimmäisenä on pupu, joka syntyi vuonna 2009 täysin kaljuna. Sen tila kuitenkin normalisoitui kolmen kuukauden ikäisenä.
Kengurunpoikasen ja vompatin karvattomuus on normaalia, mutta niiden pitäisi asustella emonsa pussissa. Toisen emo vain kuoli ja toinen hylkäsi, joten tässä nämä karvattomat veijarit nyt nähdään.
Suurin osa listan eläimistä kärsii jostain sairaudesta tai karvattomuuden syytä ei tiedetä. Kyseessä voi olla vitamiini- tai kivennäispuutos, loiset, geenimutaatio tai aivan kuten ihmisilläkin, vanhuus. Kaljuna on onnistettu ikuistamaan karhu, siili, pesukarhu, orava, pingviini, rotta, simpanssi, paviaani ja hamsteri. Lisäksi porukkaan kuuluu papukaija ilman höyheniä.
Jotkut eläimet ovat karvattomia ihmisten jalostamisen tuloksena. Niistä on esitelty marsu, joka näyttää pinkin ihonsa kanssa aivan pikkupossulta. Lisäksi kuvasarjassa on perunkarvatonkoira, joka on allergikoille varteenotettava vaihtoehto. Kuvakaappaus: BoredBanda
Kuvat täällä