Tv-kokki Nigella Lawsonin väitetään käyttäneen päivittäin huumeita ja salanneen asian ex-mieheltään Charles Saatchilta.
Asia tuli ilmi eilen Englannissa käytävässä oikeudenkäynnissä. Kaksi pariskunnan avustajina toiminutta naista on syytettyinä isäntäparinsa luottokorttien väärinkäytöstä. Naisten asianajaja luki syytettyjen puolustukseksi oikeudessa sähköpostin, jonka Saatchin väitetään lähettäneen vaimolleen. Siinä bisnesmies totesi, että avustajat saavat lähteä, koska ”Lawson on niin sekaisin huumeista, että antaa näiden osteskella mitä sattuu”. Lisäksi sähköpostista kävi ilmi nimenomaan avustajien kertoneen asiasta Saatchille, sillä hän kirjoitti ”uskovansa joka sanan, jonka he ovat kertoneet”.
Lawson ja Saatchi erosivat aiemmin tänä vuonna pikavauhtia paparazzikuvien aiheuttaman skandaalin jälkeen. Kohuotoksissa bisnesmies kuristi vaimoaan ravintolassa. Saatchi on aiemmin vihjaillut julkisuudessa ex-vaimostaan paljastuvan sellaisia asioita, että yleisön mielipide tapahtumista tulee muuttumaan.
[button1 url=https://www.betsafe.com/fi/specialoffers/seven-deadly-sins?utm_source=BS-FI-13Q4-Online%20eComm&utm_content=BS-FI-131114-7DEADLYSINS-728X90-ALT1A-NOLOOP&WT.mm_source=BS-FI-13Q4-Online%20eComm&WT.mm_medium=Standard%20Banner&WT.mm_content=BS-FI-131114-7DEADLYSINS-728X90-ALT1A-NOLOOP&WT.mm_campaign=&WT.tsrc=MediaMind]VOITA RALLIAUTO OMAKSI TÄÄLTÄ![/button1]